Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Περνάει Ολυμπιακό με Βαρέλα - Αργούσε 30 λεπτά στην προπόνηση - 4 εκατ. ο Κουλούρης"
| 2019-06-01 19:36:00

"Περνάει Ολυμπιακό με Βαρέλα - Αργούσε 30 λεπτά στην προπόνηση - 4 εκατ. ο Κουλούρης"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Περνάει Ολυμπιακό με Βαρέλα - Αργούσε 30 λεπτά στην προπόνηση - 4 εκατ. ο Κουλούρης"

"Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει... Βαλμπουενά". Aτάκες-φωτιά στο sportdog.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο προβάδισμα που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα έναντι του Ολυμπιακού, λόγω της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα και της συνοχής που θα έχει η αμυντική του γραμμή του Δικεφάλου του Βορρά, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Στέργιος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του Δικέφαλου μίλησε αναλυτικά για την παραμονή τού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά και για το ενδεχόμενο να πωληθεί με ένα ποσό κοντά 4 εκατομμύρια ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ακόμα, αποκάλυψε ποιοι παίκτες αποχωρούν από τον Δικέφαλο, πού θα επιδιώξει ενίσχυση η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα και στην κόντρα που αναμένεται να υπάρξει με τον Ολυμπιακό.

"Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Αργούσε 30 λεπτά στην προπόνηση"

"Ο Λουτσέσκου δούλεψε πολύ για την παραμονή του Βαρέλα, αποτελούσε τη νούμερο ένα επιθυμία του για προφανείς λόγους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Βιεϊρίνια στο ξεκίνημα της σεζόν.  Είναι γεγονός, επίσης, ότι η διαφαινόμενη αποχώρησή του Βαρέλα είχε επηρεάσει πολύ την ψυχολογία των οπαδών του ΠΑΟΚ. Τώρα, επέστρεψε η ισορροπία. Η ουσία του πράγματος είναι ότι κατά την άποψή μου, πιθανή αποχώρησή του Βαρέλα, θα αποτελούσε πλήγμα στην ομοιογένεια του ΠΑΟΚ έναντι του Ολυμπιακού. Χωρίς τον Βαρέλα, θα ξεκινούσαν από την ίδια αφετηρία οι δύο ομάδες στη Σούπερ Λιγκ. Με την παραμονή του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ όμως, με τους όρους της ομάδας μάλιστα, ο Δικέφαλος έχει ξανά το προβάδισμα σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να φτάσει στα επίπεδα της ομοιογένειας του ΠΑΟΚ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του πεπειραμένου συναδέλφου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παραμονή του Βαρέλα στον Δικέφαλο:

"Ήταν ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος μαζί με τον Κρέσπο και από τον περασμένο Ιούλιο έβλεπε τον Χατσερίδη να παίρνει τα τριπλάσια χρήματα από τον ίδιο. Ένας παίκτης μάλιστα, ο Ουκρανός, που στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αργούσε ακόμα και 30 λεπτά να πάει στην προπόνηση σχεδόν καθημερινά. Οπότε, ο καθένας στη θέση του Βαρέλα θα ζητούσε να πάρει το ποσό του Χατσερίδη. Δεν κακίζω τον Βαρέλα, οι παίκτες σκέφτονται με τον δικό τους τρόπο, ειδικά όταν φτάνουν προς το τέλος της καριέρας τους. Θεωρώ ότι καλώς ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε στο 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, ήδη η πρόταση που του έγινε ήταν πολύ καλή. Η αποτυχία του Βαρέλα να βρει αυτό που ήθελε, η ζωή στη Θεσσαλονίκη και η επιθυμία της οικογένειάς του, τον οδήγησαν στο να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Το λάθος της ομάδας ήταν το ότι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του έναν χρόνο νωρίτερα και, αντίθετα, έφεραν τον Χατσερίδη με ένα τεράστιο ποσό".

 "Αυτοί φεύγουν - Κριτική ΠΑΟΚτσήδων στον Κουλούρη αν..."

 Ποια είναι η άποψή σου για το θέμα του Κουλούρη και της πιθανής πώλησής του στην Άντερλεχτ;

 "Το πιθανότερο σενάριο είναι να πωληθεί. Η χρονιά που έκανε στον Ατρόμητο είναι ικανή να φέρει προτάσεις στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι με ένα ποσό κοντά στη ρήτρα του που είναι 5 εκ. ευρώ, δηλαδή στα 4 εκατ. Ευρώ, μπορεί να πωληθεί. Η περίπτωση του Κουλούρη είναι καλή για ομάδες του εξωτερικού που δεν βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των πρωταθλημάτων. Και γιατί βρίσκεται σε καλή ηλικία και γιατί είναι διεθνής και γιατί έχει κάνει πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου. Επιπλέον, το ποσό που απαιτείται για την απόκτησή του δεν είναι μεγάλο για μία ομάδα της κεντρικής Ευρώπης. Το βελγικό πρωτάθλημα είναι από αυτά που ο Κουλούρης μπορεί να πετύχει πολλά γκολ. Και ο ίδιος δεν καίγεται για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, καθώς γνωρίζει ότι η ομάδα διαθέτει ήδη δύο αξιόλογους επιθετικούς. Μάλιστα, γνωρίζει ότι μπορεί να δεχτεί κριτική από τους οπαδούς, αν δεν επαναλάβει τη φετινή σεζόν. Στον ΠΑΟΚ μεγάλη μερίδα του κόσμου αρέσκεται στο να κατακρίνει τα παιδιά του συλλόγου, όπως είδαμε ότι συνέβη φέτος και με τον Πέλκα".

 Στο πεδίο των μεταγραφών τι έχουμε να πούμε;

 "Το σίγουρο είναι ότι επιστρέφει ο Λάμπρου με στόχο να μπει στο γκρουπ των παικτών που εμπιστεύεται ο Λουτσέσκου. Αποχωρεί σίγουρα ο Ρέι, ο Καρέλης και ο Τόσκα, όπως φυσικά και ο Χατσερίδης που μάλλον επιστρέφει στην Ουκρανία. Ο Σάκχοφ όσο δεν υπάρχει ανακοίνωση για το αντίο του, κρατάω μια επιφύλαξη μήπως έχουμε ανατροπή δεδομένων, όπως συνέβη με τον Βαρέλα. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως οι Ουάρντα, Χαρίσης, Μουλέν. Κίτσιου. Δηλαδή, παικτών που είναι δανεικοί αλλά δεν βρίσκονται στα σχέδια του Λουτσέσκου. Επίσης θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την απόκτηση αριστερού ή δεξιού μπακ. Δεν θα πάρει μπακ και στις δύο θέσεις, γιατί θα επιστρέψει και ο Βιεϊρίνια. Επίσης, είναι μεγάλη υπόθεση το τι θα συμβεί με το κέντρο της μεσαίας γραμμής, λόγω της απουσίας του Μαουρίτσιο και του ανέτοιμου Βέρνμπλουμ στην αρχή της σεζόν. Αλλά πρέπει να δούμε και τι εξτρέμ θα πάρει. Από την άλλη, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ με εξαίρεση τον Βιεϊρίνια και δύο-τρεις ακόμα παίκτες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι εν δυνάμει υποψήφιοι για αποχώρηση μέσω πώλησης και δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη εάν αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί φέτος.

 Φοβάσαι τον Ολυμπιακό; Ήδη έχει δείξει κάποια πρώτα δείγματα γραφής στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

 "Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ. Στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για να αλλάξει η στρατηγική της ομάδας, άρα θα έχουμε μονομαχία των δύο ξανά. Ο Ολυμπιακός είχε σαφέστατα πέρσι πολύ καλή ομάδα, αλλά όχι καλύτερη από εκείνη του ΠΑΟΚ. Όσοι ισχυρίζονται κάτι διαφορετικό, είτε δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Ο Ολυμπιακός δείχνει τη διάθεση να ενισχυθεί, ο Βαλμπουενά είναι πολύ σημαντική κίνηση ανεξάρτητα από την ηλικία του. Ο ΠΑΟΚ με την παραμονή του Βαρέλα έχει προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού, λόγω της συνοχής του. Δεν είναι μεγάλο προβάδισμα, αλλά δεν παύει να υπάρχει. Δεν βρίσκονται στην ίδια αφετηρία οι δύο ομάδες. Είναι ακόμα νωρίς, όμως. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε και οι δύο ποιες κινήσεις θα κάνουν. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό δεν θα πάει σε λύσεις 35άρηδων, αυτό είναι δεδομένο. ". 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούντωσαν οι φήμες - Φέρνει παικταρά από το Champions League o ΠΑΟΚ - Ρίχνει χρήμα ο Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags