Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο Νεϊμάρ - Τι απαντάει στην καταγγελία για βιασμό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-02 10:52:00

Πήρε θέση ο Νεϊμάρ - Τι απαντάει στην καταγγελία για βιασμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Νεϊμάρ - Τι απαντάει στην καταγγελία για βιασμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε.

Τις τελευταίες ώρες σάλος έχει ξεσπάσει για μια αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία αφορά τον Νεϊμάρ και μια καταγγελία που ασκήθηκε εις βάρος του από μια κοπέλα στο Σάο Πάολο για βιασμό.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης θέλησε να πάρει θέση και μέσω ενός βίντεο δηλώνει αθώος και παράλληλα τοποθετείται για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας.

Επιπλέον δημοσίευσε ορισμένες από τις συζητήσεις που είχε με την κοπέλα, θέλοντας να ισχυροποιήσει τη θέση του, ζητώντας στο τέλος να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Αρχικά δήλωσε:

"Με κατηγορούν για βιασμό… Είναι μια βαριά και δυνατή λέξη, αλλά πρέπει να πούμε την αλήθεια. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείσαι για κάτι τέτοιο. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι αναστατωμένος, γι’ αυτό και αποφάσισα να βγάλω στην επιφάνεια όλες τις συζητήσεις που είχαμε με αυτή τη γυναίκα, όλες τις ιδιωτικές μας στιγμές, για να αποδείξω ότι δεν έγινε κάτι κακό. Μετά θα σας δείξω τι έγινε εκείνη τη μέρα."

Έπειτα πρόσθεσε:

"Υπήρχε μια σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, μέσα σε τέσσερις τοίχους. Κάτι που μπορεί να γίνει με ένα ζευγάρι. Την επόμενη μέρα συνεχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα. Είναι λυπηρό να μπαίνω σε αυτή τη θέση και να βλέπεις ανθρώπους να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Ελπίζω η δικαιοσύνη να δουν τα μηνύματα και να βρει την αλήθεια. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου που την έβαλα σε αυτή τη ντροπιαστική θέση. Ήταν μια παγίδα και έπεσα μέσα. Θα είναι ένα μάθημα για το μέλλον."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags