Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου - Ολυμπιακός: Τρελό σενάριο που τον στέλνει στους Πειραιώτες μέσω του... Μπαλοτέλι
| 2019-06-02 19:30:00

Τρελό σενάριο για Μήτρογλου - Τον στέλνει στον Ολυμπιακό ο... Μπαλοτέλι;

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Μήτρογλου - Τον στέλνει στον Ολυμπιακό ο... Μπαλοτέλι;

Νέες φήμες για επιστροφή του "Μητρογκόλ"!

Κώστας Μήτρογλου - Ολυμπιακός: Τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Έλληνα στράικερ δίνουν και παίρνουν, με ξένα ρεπορτάζ να προβλέπουν... καραμπόλα με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός ανήκει στη Μαρσέιγ, όπως και ο Μήτρογλου, που παίζει ως δανεικός στη Γαλατασαράι. Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα "seven-equities.com", οι Μασσαλοί θα αφήσουν ελεύθερο τον Μπαλοτέλι, ο οποίος βρίσκεται στα μεταγραφικά "ραντάρ" της Γαλατά, που με τη σειρά της δεν θα αγοράσει τον Έλληνα άσο.

Μάλιστα, στο άρθρο γίνεται αναφορά σε πληροφορίες από το «Yahoo Sport» που αναφέρουν αν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη πραγματοποιηθεί, ο Κώστας Μήτρογλου θα αναγκαστεί να βρει άλλη ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μπορεί ο διεθνής άσος να έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέι μέχρι το 2021, όμως οι Γάλλοι αναμένεται να τον πουλήσουν ή να τον δανείσουν εκ νέου. Στο παιχνίδι της απόκτησής του φέρεται να βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, αφού τουρκικά ρεπορτάζ επιμένουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προσεγγίσει τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του "Μητρογκόλ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags