Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Η ομάδα που είναι το φαβορί για την απόκτησή του
| 2019-06-03 11:52:00

Τρελαίνει κόσμο ο... κοντός - Ποιος Φορτούνης; - Αυτή "τα ακουμπάει" - Δεν το πιστεύουν στο λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελαίνει κόσμο ο... κοντός  - Ποιος Φορτούνης; - Αυτή "τα ακουμπάει" - Δεν το πιστεύουν στο λιμάνι

Φοβερό "πανηγύρι" για νεαρό άσο. Γιατί τον "κόβουν". Όλα στη φόρα!

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Πλέον, δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Είναι τόσες οι ομάδες που έχει (κυρίως) γραφτεί πως βρίσκονται στο κατόπι του ποδοσφαιριστή, τόσες οι ομάδες στις οποίες έχει προταθεί, αλλά και τόσες οι ομάδες που όντως ενδιαφέρονται για τον διεθνή αριστερό μπακ, που πραγματικά δυσκολεύεται κανείς να ανακαλύψει κάποια... καινούργια στο κυνήγι του Έλληνα άσου. 

Όπως έχουμε καιρό επισημάνει στο sportdog, το μόνο που θα πρέπει να αποκλειστεί για τον 24χρονο άσο είναι η προοπτική της Αγγλίας. Κάτι είναι και αυτό βέβαια, αφού κατά καιρούς ομάδες όπως η Έβερτον, η Λέστερ, η Νιουκάστλ και η Γουέστ Χαμ έχουν καταγραφεί ως ενδιαφερόμενες για τον παίκτη. Όχι πως δεν υπήρχε ενδιαφέρον ή πως δεν έγινε scouting. Απλώς, η σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού δεν "πείθουν" τις αγγλικές ομάδες πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Πρέμερσιπ.

Σημερινό δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή" φέρνει στο προσκήνιο... μπαράζ ενδιαφερόμενων από το καμπιονάτο. Ρόμα, Τζένοα, Σαμπντόρια αναφέρονται, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι για τη συγκεκριμένη πιθανότητα. Για τους "τζιαλορόσι" γιατί είναι πολύ νωρίς. Ακόμη δεν έχουν καν προπονητή.

Για τις άλλες δύο της Γένοβας, αρκεί μόνο να υπενθυμίσουμε τη χειμερινή προσφορά που απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη ο Ολυμπιακός και μετά πολλών επαίνων της Τζένοα: δανεικός ο Λεονάρντο Κούτρης ως το τέλος της σεζόν και option αγοράς τεσσάρων εκατομμυρίων.

Όσο για τη Σαμπντόρια; Κατά καιρούς έχει συνδεθεί με τη... μισή Superleague, μέχρι έστω να έρθει μια πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι λογικό να αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό οποιοδήποτε σενάριο που την εμπλέκει σε μεταγραφικές υποθέσεις Έλληνων ποδοσφαιριστών.

Εν κατακλείδι. Αν έπρεπε σε αυτό το "πανηγύρι" που έχει στηθεί γύρω από τον παίκτη και τη δεδομένη πρόθεση των Πειραιωτών να τον πουλήσει, να εκτιμήσουμε από πού προέρχεται το σοβαρότερο ενδιαφέρον για τον Έλληνα αριστερό μπακ, τότε εννοείται πως η σταθερή... αξία, Μαρσέιγ, ομάδες (τουλάχιστον δύο) από την Μπουντεσλίγκα και υπό (πολλές) προϋποθέσεις η Μπενφίκα, καταγράφονται ψηλότερα στη σχετική ιεραρχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Όργια" Αλέφαντου: "Θα πιάσει στη Ρεάλ για πλάκα - Παλαβά ο Αναστασιάδης - Μην πας εκεί Φορτούνη!"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags