Facebook Pixel Ατακάρες Κατσουράνη: «Κακός διαιτητής ο Τσίκινης, έφαγα έξι εγωνιστικές λόγω Σιδηρόπουλου»
| 2019-06-03 13:06:00

Ατακάρες Κατσουράνη: «Κακός διαιτητής ο Τσίκινης, έφαγα έξι αγωνιστικές λόγω Σιδηρόπουλου»

Sportdog Team
Ατακάρες Κατσουράνη: «Κακός διαιτητής ο Τσίκινης, έφαγα έξι αγωνιστικές λόγω Σιδηρόπουλου»

Τρομερές δηλώσεις από τον παλαίμαχο άσο.

Για την διαιτησία στην Ελλάδα, την ΑΕΚ και το Euro 2004 μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο contra.gr ο Κώστας Κατσουράνης, πετώντας ορισμένες "καυτές" ατάκες.

Διαβάστε μερικές από τις δηλώσεις του:

Για την πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ, είπε: "Στην αρχή υπήρχαν δυσκολίες γιατί ο πρόεδρος αθετούσε απλές συμφωνίες. Με έστειλε στο σπίτι που προηγουμένως έμενε ο Γκαμάρα, ο οποίος είχε καταστρέψει το σπίτι, επειδή ήταν απλήρωτος. Το είδα με τα μάτια μου. Κοίτα, οι ποδοσφαιριστές έχουν πάντα δίκιο, είμαι μαζί τους. Πήρα κάτι έπιπλα της κακιάς ώρας (ο πρόεδρος δεν μου έδινε λεφτά για να πάρω άλλα) και κουτσά στραβά βγήκε η χρονιά, αν και με πολλά προβλήματα. Ενώ, για μένα, η ΑΕΚ είχε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα (και αυτό φάνηκε στο Champions League), το πρωτάθλημα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός. Σίγουρα η διοικητική αστάθεια με τον κύριο Μάκη και ο εμφύλιος για τον Μπάγεβιτς δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τον τίτλο".

Για το Euro 2004, ανέφερε: "Στην Ελλάδα είναι λογικό να βγαίνουν συνέχεια συνωμοσίες. Εμείς ήμασταν εκεί και είδαμε τον σεβασμό των αντιπάλων. Η Εθνική δεν έπαιξε ποτέ κακό ποδόσφαιρο στο Euro 2004. Τι σημαίνει καλό και κακό ποδόσφαιρο; Παίξαμε πάνω απ' όλα αυτό που ζήταγε ο προπονητής. Δεν μπορείς να παίξεις ό,τι θες εσύ. Μπορεί να παίζαμε καλύτερη μπάλα και να μην το παίρναμε. Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να είσαι ανταγωνιστικός για να φτάσεις ως την κατάκτηση".

Για τους Έλληνες διαιτητές, τόνισε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Τσίκινη. Πολύ κακός διαιτητής, φαινόταν πάντα ότι έχει έρθει να μας αδικήσει. Ο Κάκος, ο Τεροβίτσας, ο Δούρος ήταν καλοί διαιτητές. Άλλοι μας μιλούσαν με το μικρό, άλλοι με το επώνυμο. Έβρισα τον Σιδηρόπουλο και έφαγα 6 αγωνιστικές. Είχα δίκιο στη φάση, αλλά δεν μπορείς να βρίζεις τον διαιτητή. Ήμουν αρχηγός του Παναθηναϊκού, οι 3 αγωνιστικές διπλασιάστηκαν και τελικά έφυγα από την ομάδα (και) γι' αυτόν τον λόγο. Οι διαιτητές που ήταν σε αποστολή δεν έβγαζαν ποτέ κόκκινη, ακόμη και αν τους έβριζες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags