Facebook Pixel Βαρούχας για το πέναλτι του τελικού: «Καμία παράβαση»
Ποδόσφαιρο
| 2019-06-03 15:09:00

Βαρούχας για το πέναλτι του τελικού: «Καμία παράβαση - Οι VARίστες είναι αρσιβαρίστες…» (ηχητικό)

Sportdog Team
Βαρούχας για το πέναλτι του τελικού: «Καμία παράβαση - Οι VARίστες είναι αρσιβαρίστες…» (ηχητικό)

Κατηγορηματικός ο καθηγητής διαιτησίας.

Κανένα πέναλτι δεν υπάρχει στη φάση του Μανέ με τον Σισοκό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ, σύμφωνα με δηλώσεις του Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Σκόμινα είναι σε τέτοια θέση που η φάση γίνεται προς τα δεξιά του και δεν μπορεί να το δει. Όμως έχουμε το VAR και να γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα αν δεν παρθεί η σωστή απόφαση. Όταν έχεις VAR και γίνει το λάθος, η ευθύνη είναι μεγαλύτερη. Η μπάλα χτυπά στη μασχάλη και στο χέρι. Όπως περνά η μπάλα παράλληλα με το χέρι, δεν έχει καμία επαφή μαζί του. Άρα στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει παράβαση. Έχει γίνει λάθος και όταν σε έναν τελικό Champions League με VAR γίνεται τέτοιο λάθος, πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας. Πρέπει όσοι είναι στο VAR να είναι σωστοί, για να βοηθήσουν και τον διαιτητή, αλλά και το ποδόσφαιρο. Αλλά όταν οι VARίστες είναι αρσιβαρίστες… Το VAR έχει πολλές λήψεις, αλλά για να διευκολυνθεί ο διαιτητής θέλει τη σωστή λήψη. Όχι τη λάθος λήψη ή σταματημένη τη φάση. Όμως και στο χέρι να ερχόταν δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι», τόνισε. 

Όσο για τη γενικότερη απόδοση του Σλοβένου διαιτητή, είπε με νόημα: «Το παιχνίδι για έναν διαιτητή ήταν εύκολο. Δεν είχε φάσεις. Ο Σκόμινα από ποια χώρα είναι; Ο πρόεδρος της UEFA από ποια χώρα είναι;». 

​Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags