Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: Ενδιαφέρεται η Ίντερ για τον Έλληνα στόπερ
Ποδόσφαιρο
| 2019-06-03 19:38:00

Νέο ρεπορτάζ-φωτιά για Μανωλά - Ποια Γιουβέντους; - Άλλη ομάδα τον... κλέβει από τη Ρόμα!

Sportdog Team
Νέο ρεπορτάζ-φωτιά για Μανωλά - Ποια Γιουβέντους; - Άλλη ομάδα τον... κλέβει από τη Ρόμα!

Χαμός με τον Έλληνα στόπερ.

Κώστας Μανωλάς: Για ακόμα μια μεταγραφική σεζόν ο διεθνής αμυντικός παραμένει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της αγοράς, με τις ενδείξεις να συνηγορούν ότι φέτος φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ να φύγει από τη Ρόμα.

Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που φέρονται να στοχεύουν στην απόκτησή του, ωστόσο ιταλικά ρεπορτάζ βάζουν στο κόλπο και την Ίντερ!

Όπως αναφέρει η Sportmediaset, οι Νερατζούρι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον Μανωλά, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 36.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Αντόνιο Κόντε θέλει τον Έλληνα άσο για να δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία αμυντικά δίδυμα της Ευρώπης, δίπλα στον Ντιέγκο Γοδίν!

"Παρά την άφιξη του Γοδίν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η νέα Ίντερ του Αντόνιο Κόντε είναι ακόμα στην αναζήτηση ενός αμυντικού. Έχουν κάνει ήδη νύξη στην Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά, που δεσμεύεται με ρήτρα ύψους 36.000.000 ευρώ. Για την ώρα πρόκειται μόνο για ενδιαφέρον και όχι κάτι συγκεκριμένο", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags