Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Τάσος Χατζηγιοβάνης: Οριστικό: Αυτός πωλείται στον ΠΑΟ - Τεράστιο ταλέντο - Δίπλα σε... 30 εκατομμύρια - Τρελό ψέμα!
| 2019-06-03 22:23:00

Οριστικό: Αυτός πωλείται στον ΠΑΟ - Τεράστιο ταλέντο - Δίπλα σε... 30 εκατομμύρια - Τρελό ψέμα!

του Νίκου Στεργίου
Οριστικό: Αυτός πωλείται στον ΠΑΟ - Τεράστιο ταλέντο - Δίπλα σε... 30 εκατομμύρια - Τρελό ψέμα!

Τα... φέρνει στην ΠΑΕ. Απίθανο σενάριο. Θα τον "σκοτώσουν";

Παναθηναϊκός – Τάσος Χατζηγιοβάνης: Μοιάζει, πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ακόμη και για τους – συνήθως – ευφάνταστους Τούρκους, ακόμη και όταν σε ένα μεταγραφικό σενάριο καταφέρνουν να συμπεριλάβουν εννιά διαφορετικούς παίκτες, που όλοι τους μάχονται για μια θέση και μάλιστα, όχι απλώς διαφορετικών βαλαντίων ο κάθε ένας, αλλά με απόσταση οικονομική που είναι χαώδης.

Πως δηλαδή να ερμηνευτεί διαφορετικά όταν σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, στη λίστα της Γαλατασαράι για τον αντικαταστάτη του Χένρι Ονιεκούρου, του εξτρέμ που αγωνίστηκε στα «λιοντάρια» δανεικός από την Εβερτον και δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Κωνσταντινούπολη, φιγουράρουν ποδοσφαιριστές από τον… Τάσο Χατζηγιοβάνη του ενός εκατομμυρίου ευρώ αξίας ως τον Βίκτορ Τσιχάνκοβ, το νέο μεγάλο αστέρι του ουκρανικού ποδοσφαίρου, για το οποίο προ ημερών, η Ντιναμό Κιέβου απέρριψε πρόταση 30 εκατ. ευρώ από τη Νάπολι!

Από το τελευταίο και μόνο μπορεί εύκολα να προσδιοριστεί η σοβαρότητα και η υπόσταση του εν λόγω δημοσιεύματος, το οποίο μπορεί να φαντάζει «κολακευτικό» για τον 22χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, στην πραγματικότητα όμως είναι… αδιάφορο. Αφενός γιατί η πλευρά του εκφράζει παντελή άγνοια για οτιδήποτε σχετικό με την «τσιμ-μπομ», αφετέρου γιατί ελάχιστα αλλάζει ως προς την στόχευση τόσο του ίδιου του διεθνή μεσοεπιθετικού όσο και των υπευθύνων του «τριφυλλιού». 

Στόχος και πρόθεση και των δύο πλευρών είναι η πώληση του Χατζηγιοβάννη. Και πλέον, όχι με τα χρήματα που προ καιρού φαίνονταν να αξιώνει ο Παναθηναϊκός (4 εκατ. ευρώ).  Με πολύ μικρότερο ποσό, απολύτως σύμφυτο τόσο με την αγοραστική αξία του Χατζηγιοβάννη όσο και τη δυναμική (και προοπτική) που έχει στη διεθνή αγορά.

Και επίσης, ανεξαρτήτως της «έκπτωσης» στις αξιώσεις του Παναθηναϊκού, που είναι γνωστή και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή,  ακόμη στα γραφεία του συλλόγου δεν έχει φτάσει το παραμικρό για τον Χατζηγιοβάνη.  Όχι πως δεν υπάρχει. Προφανώς και υπάρχει (δεν είναι εννοείται από τη Γαλατά),  αλλά πλέον, και με το δεδομένο πως το συμβόλαιο του Ελληνα εξτρέμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, το timing της κατάθεσης μιας οποιασδήποτε πρότασης, ειδικά όταν άπαντες συμφωνούν πως η πώληση του είναι επιβεβλημένη, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στην τύχη της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο για επιστροφή Σίλντενφελντ σε Top ελληνική ομάδα - Τον θέλει ο κόουτς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags