Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Ρέιντζερς και Σέλτικ ενδιαφέρονται για τον Έλληνα άσο
| 2019-06-04 00:05:00

"Σφαγή" στη Σκωτία - Μάχη Σέλτικ και Ρέιντζερς για παίκτη του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
"Σφαγή" στη Σκωτία - Μάχη Σέλτικ και Ρέιντζερς για παίκτη του ΠΑΟΚ!

"Φούντωσαν" οι φήμες στη Βρετανία!

ΠΑΟΚ - Ευθύμης Κουλούρης: Ο Έλληνας άσος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, αγωνζόμενους με τη φανέλα του Ατρομήτου ως δανεικός, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Superleague και οι μετοχές του βρίσκονται στα ύψη.

Πριν από λίγο καιρό, βρετανικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Κουλούρης βρίσκεται στα "ραντάρ" της Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «talkingbaws.com» υποστηρίζει ότι στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνούς φορ ενδέχεται να μπει και η μεγάλη αντίπαλος της Ρέιντζερς, η Σέλτικ!

Στο εν λόγω ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ο Κουλούρης είναι ένας από τους επιθετικούς που μπορεί να απασχολήσουν τη Σέλτικ, μαζί με τους Μούσα Μαρεγκά (Πόρτο), Νιλ Μοπάι (Μπρέντφορντ), Σαμ Λάμερς (PSV) και Βεντάντ Μουρίκι (Ριζεσπόρ).

«Είναι πιο αδύναμος από τον Ντεμπελέ ή τον Μάρεγκα, για παράδειγμα, αλλά είναι ένας επιθετικός με έξυπνη κίνηση και ποιότητα μπροστά από το στόχο. Πάνω από όλα αυτά, είναι μόνο 23 χρονών, θα αποτελούσε μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον στη Σέλτικ», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags