Facebook Pixel Αποκαλύψεις για τα «στημένα» στην Ισπανία: Εξαγοράστηκαν παίκτες στο Βαγιαδολίδ-Βαλένθια!
| 2019-06-04 17:37:00

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα «στημένα» στην Ισπανία: Εξαγοράστηκαν παίκτες στο Βαγιαδολίδ-Βαλένθια!

Sportdog Team
Απίστευτες αποκαλύψεις για τα «στημένα» στην Ισπανία: Εξαγοράστηκαν παίκτες στο Βαγιαδολίδ-Βαλένθια!

Συνεχίζονται οι... βόμβες.

 

Συνεχείς αποκαλύψεις κάνουν τα ισπανικά Μέσα για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, που αρχηγοί τους φέρονται να είναι οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

H εφημερίδα «El Mundo Deportivo» φέρνει στο φως ηχογραφημένους διαλόγους για το επίμαχο παιχνίδι της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια, το οποίο έληξε με νίκη των «νυχτερίδων» με 2-0.

Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, τόσο η νίκη της Βαλένθια, όσο και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν κανονισμένα απο πριν, με τον Αράντα να ακούγεται στο τηλέφωνο να λέει σε φίλο του να στοιχηματίσει σε αυτό το ματς, ,10.000 ευρώ για να πάρει 20.000!



Μάλιστα, γίνεται λόγος και για συνάντηση του Ραούλ Μπράβο με παίκτες, που εξαγοράστηκαν, προκειμένου να «στήσουν» το εν λόγω ματς, με τις τις αρχές να διαπιστώνουν ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Άρη και της Ρεάλ, άλλαζε συνεχώς τηλέφωνο για να μην γίνει αντιληπτός.

«Κοίτα, αδελφέ, η Βαλένθια κερδίζει στο ημίχρονο και στο τελικό, εντάξει; Ό,τι κι αν γίνει, πρέπει να νικά και στο ημίχρονο και στο τέλος. Όχι μόνο να νικήσει, αλλά να βάλει δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Και ξέρεις, δεν πρέπει να το πεις πουθενά. Δεν πρέπει να το ξέρει κανείς. Κανείς! Ούτε καν οι φίλοι σου, κανείς!», λέγεται στη συνομιλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags