Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Κανένα ενδιαφέρον από το εξωτερικό
| 2019-06-05 10:16:00

"ΣΟΚ" στην ΑΕΚ με τοp όνομα - Απίστευτη "πόρτα" - "Τρελαμένοι" στα Σπάτα - Θα τον "τελειώσουν";

του Γιώργου Θεοδωράκη
"ΣΟΚ" στην ΑΕΚ με τοp όνομα - Απίστευτη "πόρτα" - "Τρελαμένοι" στα Σπάτα - Θα τον "τελειώσουν";

Είναι το μεγάλο συμβόλαιο. Τι συνέβη; Γιατί "ανάβει φωτιές";

Έξι, οκτώ, μέχρι και δέκα. Και σε κάθε περίπτωση, όχι τέσσερα. Για εκατομμύρια ευρώ μιλάμε. Οι τρεις πρώτοι αριθμοί ανταποκρίνονται στις εκτιμήσεις του εγχώριου Τύπου αναφορικά με τα ποσά που θα ικανοποιήσουν την ΑΕΚ προκειμένου να συναινέσει σε πρόταση παραχώρησης του Μάρκο Λιβάγια.

Το τελευταίο (4), αντιστοιχεί στο ποσό που διέρρευσε τις προάλλες και με το οποίο παρουσιάστηκε πως θα ικανοποιούσε τους ανθρώπους της Ένωσης, αναγκάζοντας το επικοινωνιακό επιτελείο των "κιτρινόμαυρων" να ξεκαθαρίσει πως με τίποτα δεν παραχωρείται έναντι του εν λόγω αντιτίμου ο Κροάτης επιθετικός. 

Εννοείται πως η τιμολόγηση των περιουσιακών στοιχείων είναι αποκλειστικό "προνόμιο" και ευθύνη κάθε ομάδας. Ειδικά μάλιστα αυτή που... δημοσιοποιείται. Για διάφορους λόγους κάθε ομάδα μπορεί να αξιολογεί και να διαρρέει μάλιστα την εν λόγω αξιολόγηση, όσο θέλει και όσο επιθυμεί κάθε ποδοσφαιριστή της.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως αφενός αυτή η (δημοσιοποιημένη) τιμολόγηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και στη ρεαλιστική αξία του εκάστοτε ποδοσφαιριστή στην αγορά και αφετέρου, επίσης δεν σημαίνει πως στην εκάστοτε ομάδα δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει και τι αγορά υπάρχει για κάθε ποδοσφαιριστή τους.

Όπως πολλές φορές στο παρελθόν, πριν από κάθε άλλον, στο sportdog έχουμε τονίσει, στην Ένωση δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη. Φυσικά έναντι αντιτίμου που τους ικανοποιεί. Η μετριότατη παρουσία του Κροάτη, καιρό τώρα, έχει προβληματίσει (στην καλύτερη), η εικόνα του στην καθημερινότητα της ομάδας δεν είναι η... ενδεδειγμένη και -το κυριότερο- η σχέση απολαβών/προσφοράς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Δεν πρέπει να λησμονείται πως ο Μάρκο Λιβάγια είναι η ακριβότερη προσθήκη της ΑΕΚ επί ημερών Μελισσανίδη, ενώ φυσικά είναι και ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ.

Το γεγονός μάλιστα πως και ο ίδιος ο Κροάτης και οι εκπρόσωποί του εδώ και αρκετό διάστημα, "χτενίζουν" την αγορά αναζητώντας προτάσεις, απολύτως χαρακτηριστικό της κατάστασης. Τα δεδομένα είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα απολύτως. Όχι που να ανταποκρίνεται και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ομάδας, αλλά τίποτα απολύτως.

Ο διεθνής επιθετικός δεν έχει τη δεδομένη στιγμή ενδιαφερόμενες ομάδες στο κατόπι του (λογικό βάσει της εικόνας του στη σεζόν που τελείωσε) και σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν κάποιος βρεθεί (οι μάνατζερ του είναι αρκετά έμπειροι και καλά δικτυωμένοι), πολύ δύσκολα θα έρθει πρόταση που θα προσεγγίζει έστω στα όσα θέλει -και διαρρέει πως θέλει- η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Tρελή" απαίτηση Καρντόσο - Αυτούς ζήτησε στην ΑΕΚ - Πανάκριβο όνομα - Θα... καραφλιάσει ο Τίγρης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags