Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναγιώτης Ρέτσος: Δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής στην Ελλάδα
| 2019-06-05 11:24:00

Ασύλληπτο σενάριο - Τον κάνουν "δώρο"; - Επένδυση 22 εκατομμυρίων - Είναι... σφαγμένοι

του Παναγιώτη Νικολάου
Ασύλληπτο σενάριο - Τον κάνουν "δώρο"; - Επένδυση 22 εκατομμυρίων - Είναι... σφαγμένοι

Πέρα από κάθε φαντασία. Ποιον αφορά το... όνειρο; Ξεχάστε το!

Ολυμπιακός - Παναγιώτης Ρέτσος: Πόσες και πόσες φορές έχουμε μέσω του sportdog τονίσει πως σε μια μεταγραφική περίοδο τα πάντα επιτρέπονται. Και φυσικά, ακόμη... περισσότερα μπορούν να γράφονται, να λέγονται, να δημοσιεύονται. Ακόμη και τα πιο τρελά, τα πιο απίθανα. Σε αυτήν την σφαίρα εντάσσεται το σημερινό, πρωτοσέλιδο, δημοσίευμα του Sportime, σύμφωνα με το οποίο οι Πειραιώτες εξετάζουν τον... Παναγιώτη Ρέτσο!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" έτσι  κι αλλιώς θέλουν κεντρικό αμυντικό. Δύο ως γνωστόν. Ο Έλληνας άσος, προέρχεται από μια πολύ άτυχη δεύτερη σεζόν στη Λεβερκούζεν, με αλλεπάλληλους τραυματισμούς που τον έφερε, ομολογουμένως, πίσω στην αξιολόγηση των "ασπιρινών".

Και συνεπώς, πάντα με βάση το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός μπορεί να προσπαθήσει να αξιοποιήσει το εν λόγω στάτους του διεθνούς αμυντικού, προσφέροντας του τη δυνατότητα να επιστρέψει στον Πειραιά, ως δανεικός φυσικά, προκειμένου να ανακτήσει τα πατήματά του.

Ως εδώ, όλα καλά. Για την ακρίβεια, εδώ... τελειώνουν τα σενάρια. Γιατί, το ξεκαθαρίζουμε ρητά και κατηγορηματικά πως το συγκεκριμένο δεν έχει  καμία απολύτως βάση και καμία απολύτως πιθανότητα να υλοποιηθεί. Πρώτον, η Λεβερκούζεν δεν παραχωρεί τον παίκτη. Δεν είναι οι άνθρωποι της "απογοητευμένοι" από τον Ελληνα αμυντικό, δεν σκοπεύουν να τον δώσουν και ποντάρουν - και κυρίως ο προπονητής των "ασπιρινών"- πάνω του για τη νέα σεζόν.

Κάτι απολύτως λογικό, αφού μιλάμε για μια επένδυση 22 εκατ. ευρώ, που έγινε μόλις πριν δύο χρόνια και δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία αφορμή για απαξίωση της εκ μέρους του γερμανικού συλλόγου. Δεύτερον, ακόμη και αν μπούμε στη διαδικασία να θεωρήσουμε πως υφίσταται θέμα και πως όντως ο Ολυμπιακός εξετάζει τη συγκεκριμένη επιλογή (που δεν…). Ως γνωστόν οι σχέσεις του με το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον νεαρό άσο είναι… πολεμικές. Και δεν υπάρχει περίπτωση να "λειανθούν" με μια τέτοια προσέγγιση. 

Τρίτον, ακόμη  και αν για την οικονομία της συζήτησης, έμπαιναν οι δύο ομάδες σε μια τέτοια συζήτηση, ξεπερνώντας όλα τα πάμπολλα άλλα ζητήματα, ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν επιστρέφει στην Ελλάδα. Τέταρτον, πώς η Λεβερκούζεν, έχοντας δαπανήσει 22 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, θα δεχθεί (πάντα βάσει οικονομίας συζήτησης) οποιαδήποτε πρόταση δανεισμού από την ομάδα την οποία "χρυσοπλήρωσε" για την αγορά του ποδοσφαιριστή;

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε γράφοντας πολλούς περισσότερους λόγους για τους οποίους ακόμη και αν υπάρχει ως σκέψη, ως όνειρο, ως τρελή φιλοδοξία σε οποιονδήποτε στον Πειραιά το ενδεχόμενο να ζητηθεί ο παίκτης δανεικός, είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Αλλά δεν χρειάζεται. Κρατήστε πως μιλάμε για κάτι που δεν υφίσταται ως προοπτική…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags