Facebook Pixel Αζάρ: στην κορυφή σε τρεις κατηγορίες
| 2019-06-06 23:45:00

Τους ζάλισε, τους άγχωσε και εκείνοι... του έριξαν ξύλο!

Sportdog Team
Τους ζάλισε, τους άγχωσε και εκείνοι... του έριξαν ξύλο!

Νούμερα που τρελαίνουν.

Σε εφτά χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Εντέν Αζάρ κατάφερε ν' αναρριχηθεί στην κορυφή σε τρεις κατηγορίες που φανερώνουν και με το παραπάνω την τρομερή δουλειά που έκανε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπορούσαν να τον σταματήσουν οι αντίπαλοί του.

Ο Βέλγος αστέρας αναμένεται πολύ σύντομα ν' αποτελεί κι επίσημα μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα εκπληρώσει το μεγάλο του ποδοσφαιρικό όνειρο.

Από παιδί ήθελε να φορέσει τη λευκή εμφάνιση της «βασίλισσας» και θα το κάνει με ιδανικό τρόπο, αποχωρώντας από την Τσέλσι την οποία αγάπησε, έχοντας οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Europa League.

Ξέρει ότι έχει την αγάπη του κόσμου των «μπλε», ότι έκανε τα πάντα για το κλαμπ όσα χρόνια ανήκε στον σύλλογο και ορισμένοι αριθμοί αποδεικνύουν πραγματικά την τεράστια συμβολή που είχε σε κάθε ξεχωριστή προσπάθεια για τη νίκη, στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Από το καλοκαίρι του 2012, όταν και μετακόμισε στο Λονδίνο, ο Εντέν Αζάρ αποχωρεί γνωρίζοντας πως είναι κορυφαίος σε ντρίμπλες σε αντιπάλους, πάνω από ποδοσφαιριστές όπως οι Στέρλινγκ και Αγουέρο, είναι πρώτος στο κομμάτι της δημιουργίας μεγάλων ευκαιριών για γκολ έναντι των Νταβίντ Σίλβα, Έρικσεν και Εζίλ, ενώ, έχει... φάει και το περισσότερο ξύλο.

Όταν οι αντίπαλοί του δεν ήξεραν πως να τον σταματήσουν, έριχναν κλωτσιές και τον γκρέμιζαν. Όταν δεν έπιανε ούτε αυτό, τότε ο Αζάρ πετύχαινε γκολ όπως το φετινό μοναδικό σλάλομ που έκανε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ...

ΠΗΓΗ: england365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags