Facebook Pixel Ολλανδία – Αγγλία: 3-1 - Τελικό με Πορτογαλία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-07 00:24:00

«Γλέντησε» την Αγγλία με ανατροπή στην παράταση η Ολλανδία – Τελικό με Πορτογαλία (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
«Γλέντησε» την Αγγλία με ανατροπή στην παράταση η Ολλανδία – Τελικό με Πορτογαλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάρα… με άρωμα EURO!

 

Ολλανδία – Αγγλία: Την πρόκριση στον τελικό του Nations League που διεξάγεται στην Πορτογαλία πανηγύρισε η Ολλανδία, η οποία επικράτησε 3-1 της Αγγλίας στην παράταση και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την διοργανώτρια ομάδα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα, έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ η πρόκριση πήγε δικαίως στους «οράνιε» που ήταν… καλύτεροι στα σημεία, αφού οι Άγγλοι παρουσίασαν σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της άμυνάς τους, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 32’ με ένα πέναλτι-δώρο του Ντε Λιχτ, ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. ΟΙ Άγγλοι ήταν καλύτεροι μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, όμως δεν διπλασίασαν τα τέρματά τους και το… πλήρωσαν. Στην επανάληψη οι «πορτοκαλί» ανέβασαν την απόδοσή τους, εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και στο 73’ έγραψαν το 1-1 με δυνατή κεφαλιά του Ντε Λιχτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε και μας οδήγησε στην παράταση, καθώς παρά τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες μέχρι το 90’, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στον έξτρα χρόνο, η Ολλανδία παρουσιάστηκε με περισσότερες δυνάμεις και πετυχαίνοντας δύο γκολ, κλείδωσε την πρόκριση.

Στο 97’ μετά από τραγικό λάθος του Στόουνς, ο Ντεπάι έκλεψε, έκανε και το σουτ, ο Πίκφορντ απέκρουσε, όμως ο Γουόκερ στην προσπάθειά του ν' απομακρύνει προ του Πρόμες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του. Το τελικό 3-1 έγραψε στο 114’ ο Πρόμες σε κενή εστία, καθώς είχε προηγηθεί λάθος γύρισμα του Μπάρκλεϊ που έδωσε… ασίστ στον Ντεπάι!

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

 

 

 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ντούμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Ντε Γιόνγκ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Ρόον (68' Φαν ντε Μπέεκ), Μπέρχβιν, Ντεπάι, Μπάμπελ (68' Πρόμες). 

 

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μπάρκλεϊ, Ράις (106' Ντέλε Άλι), Ντελφ (77' Χέντερσον), Σάντσο (61' Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (46' λ.τρ Κέιν), Στέρλινγκ. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags