Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέχουν οι εξελίξεις με Ιντέγε στον Άρη - Είναι πολλά τα λεφτά - Διορία μέχρι 15 Ιουνίου!
| 2019-06-07 14:24:00

Τρέχουν οι εξελίξεις με Ιντέγε στον Άρη - Είναι πολλά τα λεφτά - Διορία μέχρι 15 Ιουνίου!

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις με Ιντέγε στον Άρη - Είναι πολλά τα λεφτά - Διορία μέχρι 15 Ιουνίου!

Ο Νιγηριανός επιθετικός στο προσκήνιο.

Άρης - Μπράουν Ιντέγε: Μακρά λίστα εναλλακτικών στόχων έχει ο Άρης, σε περίπτωση που δεν κλείσει θετικά η δύσκολη υπόθεση του Μπράουν Ιντέγε, όπως τόνισε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Δεν είναι μόνο ένας ο εναλλακτικός στόχος. Ο Ιντέγε είναι δύσκολη περίπτωση, αμειβόταν με πάρα πολλά χρήματα. Έχει ρίξει νερό στο κρασί του γιατί καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα αυτά από τον Άρη, αλλά το θέμα είναι πόσο μπορεί να κατεβάσει τις απαιτήσεις του και πόσο μπορεί να ανέβει ο Άρης. Μέχρι τις 15 Ιουνίου νομίζω είναι η διορία που έχει για να απαντήσει. Ο Άρης βέβαια είναι έτοιμος για την περίπτωση αρνητικής απάντησης, έχει εναλλακτικές».

Στη συνέχεια σχολίασε τις υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τους κιτρινόμαυρους, λέγοντας: «Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Γιέφτοβιτς. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει για το οικονομικό και περιμένει το οκ του Ερυθρού Αστέρα. Ανοιχτή παραμένει και η πιθανότητα παραμονής του Ρόουζ. Βρίσκεται στα γραφεία αυτή την ώρα και συζητάει με τον Διαμαντόπουλο μήπως μείνει και αυτός. Δεν νομίζω να μείνει ο Φετφατζίδης».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags