Facebook Pixel Μπράουν Ιντέγιε: Σκιαγράφησε το προφίλ του για Άρη ο Βούζας
| 2019-06-07 16:17:00

Ατακάρες για Ιντέγιε από προπονητή του Ολυμπιακού: «Υπέρβαση για Άρη, δεν βάζει κιλά»

Sportdog Team
Ατακάρες για Ιντέγιε από προπονητή του Ολυμπιακού: «Υπέρβαση για Άρη, δεν βάζει κιλά»

Δηλώσεις φωτιά για τον Νιγηριανό.

Το προφίλ του Μπράουν Ιντέγε σκιαγράφηε ο Βασίλης Βούζας. Ο Έλληνας προπονητής συνεργάστηκε με τον Νιγηριανό επιθετικό κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στον Ολυμπιακό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. Εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα ξεπεράσει το διάστημα της αποχής του, εγκωμίασε τα προσόντα του και καταλήγοντας υπογράμμισε πως ο Ιντέγε είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Βούζας στο Metropolis 95.5:

Για το αγωνιστικό στυλ του Ιντέγε: «Είναι ένας αθλητικός σέντερ φορ, ο οποίος ταιριάζει στο ποδόσφαιρο που θέλει ο Άρης. Έχει την έφεση στο σκοράρισμα, αν βρει τον ρυθμό του. Στο Ολυμπιακό όταν τον βρήκε έκανε πολλά γκολ. Προβληματίζει τις αντίπαλες άμυνες, έχει καλό σωματότυπο και είναι κινητικός. Δεν ξέρω αν τον επηρέασε η αποχή. Θέλει να κάνει restart στην καριέρα του, είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον Άρη».

Για το αν είναι σε θέση να ξεπεράσει την πολύμηνη αποχή του: «Ο σωματότυπός του είναι καλός, είναι μυώδης και ταχυδυναμικός. Με λίγη προσπάθεια εκ μέρους του θα βρει τον καλό του εαυτό. Αυτοί οι αθλητές δεν βάζουν κιλά, δεν γίνονται αργοκίνητα καράβια, όπως λέμε. Εφόσον έχει όρεξη να δουλέψει, γρήγορα θα προσαρμοστεί».

Για το αν θα προχωρούσε στη μεταγραφή αν ήταν στη θέση των ανθρώπων του Άρη: «Δεν είμαι στον Άρη, δεν ξέρω το μπάτζετ και τις άλλες επιλογές που πιθανώς να υπάρχουν. Το τμήμα σκάουτινγκ είναι αυτό που μπορεί να απαντήσει καλύτερα σε αυτήν την ερώτηση. Εξαρτάται από τις άλλες επιλογές. Αν υπάρχει ως εναλλακτική ένας παίκτης 23-24 ετών με τα ίδια χαρακτηριστικά θα έπαιρνα εκείνον. Το κασέ του είναι υψηλό, μιλάμε για παίκτη ηλικίας 32-33 ετών, ίσως είναι μια υπέρβαση για τον Άρη. Θα πρέπει, όμως, να έχει και άλλες επιλογές».

Για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Ιντέγε: «Νομίζω ναι, έχει τις δυνατότητες. Δύσκολα μπορεί να τον παρακολουθήσει η αντίπαλη άμυνα. Είναι γρήγορος, δυνατός και με έφεση στο σκοράρισμα, δεν είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Μπορεί να αξιοποιηθεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags