Facebook Pixel Τζόρτζιο Κιελίνι - Εθνική Ελλάδας: "Παγκόσμιας κλάσης Μανωλάς και Παπασταθόπουλος"
| 2019-06-07 19:43:00

Απίστευτη αποθέωση Κιελίνι για παίκτες της Ελλάδας: "Είναι παγκόσμιας κλάσης"

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση Κιελίνι για παίκτες της Ελλάδας: "Είναι παγκόσμιας κλάσης"

Παράσημο και μόνο η αναφορά τους από τον σπουδαίο άσο!

Τζόρτζιο Κιελίνι - Εθνική Ελλάδας: Ο στόπερ της Γιουβέντους μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς της Εθνικής μας με την Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο έμπειρος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα του στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ενώ αποθέωσε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Μανωλά, τονίζοντας ότι πρόκειται για παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως η Ιταλία δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς: «Όταν έχουμε εμείς την μπάλα και όχι οι αντίπαλοι, είναι πιο εύκολο να μην δεχθούμε γκολ. Παίζουμε ένα ποδόσφαιρο με εμφανή σκοπό και με πολύ καλή ισορροπία. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάθε παίκτη γι’ αυτον τον τρόπο. Και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Δεν ντρεπόμαστε να αμυνθούμε όταν χρειάζεται. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το ματς με την Ελλάδα θα είναι δύσκολο κυρίως από άποψης τακτικής. Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για την άμυνα της Ελλάδας: «Έχουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο που γνωρίζουμε όλοι, τον Μανωλά με τον Παπασταθόπουλο. Παίκτες παγκόσμιας αναγνώρισης. Έχουν εξαιρετικά στοιχεία. Άλλαξαν προπονητές και τελευταία πηγαίνουν καλά, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε να έναν ζεστό καιρό, κάτι που είναι κουραστικό. Πρέπει να κάνουμε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags