Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Νυρεμβέργη για Ουάρντα και Χατζηισαΐα - Περιμένουν το Κόπα Άφρικα στον Δικέφαλο
| 2019-06-07 23:35:00

"Επίθεση" στον ΠΑΟΚ - Του "κλέβουν" τον... τρελό - Θέλουν και Έλληνα "πύργο" - Δίνουν... ψίχουλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Επίθεση" στον ΠΑΟΚ - Του "κλέβουν" τον... τρελό - Θέλουν και Έλληνα "πύργο" - Δίνουν... ψίχουλα

Διπλή "αρπαγή" στην Τούμπα. Τους κάνει "δώρο". Διαβάστε ονόματα.

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Όταν έφυγε από τον Ατρόμητο, ο Νταμίρ Κάναντι φέρεται πως ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να πάρει κάποιον από τους πρώην παίκτες του στο Περιστέρι στη Νυρεμβέργη. Βέβαια, ο Αυστριακός, αυτούς που θα ήθελε να έχει μαζί του και στην ΤσβάιτεΛιγκα, είναι παίκτες που δεν… ανήκουν στον Ατρόμητο!

Στη λίστα του, στους ποδοσφαιριστές που αν μπορεί φυσικά, θα ήθελε να έχει μαζί του και στον γερμανικό σύλλογο ανήκουν (μόνο) οι Αμρ Ουάρντα και ο Δημήτρης Χατζηϊσάιας, οι οποίοι όμως είναι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκαν δανεικοί στον Ατρόμητο. Ο μόνος των Περιστεριωτών, που ανήκει στο σύλλογο δηλαδή και θα ήθελε να συνεργαστεί ο Κάναντι, είναι ο Σπύρος Ρισβάνης.

Σημερινό λοιπόν δημοσίευμα του Kicker (απολύτως έγκυρου…), αποκαλύπτει πως ο Κάναντι έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της Νυρεμβέργης την προοπτική αγοράς του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού. Ως γνωστόν δεν πρόκειται να μείνει στους νταμπλούχους, δεν πρόκειται να πάρει άλλη ευκαιρία στην Τούμπα και απλώς οι άνθρωποι του «δικεφάλου» περιμένουν την παρουσία του στα τελικά του Κόπα Αφρικα προκειμένου να τον (ξανά) βγάλουν στη βιτρίνα και έτσι, μήπως μπορέσουν να προσελκύσουν προτάσεις.



Το συμβόλαιο του Ουάρντα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και εννοείται πως στην ομάδα του Λουτσέσκου θα ήθελαν… κάτι, οτιδήποτε προκειμένου να το ξεφορτωθούν μια ώρα αρχύτερα. Η Νυρεμβέργη, εξαιτίας του υποβιβασμού της στην 2η κατηγορία, δεν μπορεί να κάνει ιδιαίτερα μεγάλα ανοίγματα, ωστόσο εκτιμάται πως μπορεί τις (έστω) ελάχιστες αξιώσεις του Δικεφάλου (1 – 1,5 εκατ. ευρώ) τουλάχιστον να τις διαπραγματευτεί προκειμένου να κάνει και το χατίρι του Κάναντι.

Τώρα, αν στην περίπτωση του Ουάρντα προστεθεί «πακέτο» και αυτή του Χατζηϊσάια, ο οποίος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στον «ασπρόμαυρους» και εξακολουθεί να μην υπολογίζεται, είναι κάτι που θα διαπιστωθεί άμεσα. Το συν που έχει ο Ελληνας στόπερ είναι πως μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός, κάτι που προφανώς και συζητάει ο Δικέφαλος, από την στιγμή που δεν υπολογίζει τον «Χάτζη» για το ρόστερ (ούτε) της ερχόμενης περιόδου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags