Facebook Pixel Τι ισχύει για Ολιβέιρα, Σίλβα και Μπρούνο Κόστα στον ΠΑΟΚ
| 2019-06-08 15:45:00

Τέλος παικταράς του ΠΑΟΚ - Ποιος τον "κλέβει" - Δεν πλήρωσε ο Σαββίδης - Απίστευτη "πόρτα"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τέλος παικταράς του ΠΑΟΚ - Ποιος τον "κλέβει" - Δεν πλήρωσε ο Σαββίδης - Απίστευτη "πόρτα"

Αναμενόμενη εξέλιξη. Θα ξενερώσει η Τούμπα. Δε θέλει Ελλάδα!

Ηταν μια από τις επιλογές του ΠΑΟΚ. Έγιναν προσπάθειες. Από την πρώτη στιγμή ουσιαστικά που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, έδειξε… συναινετικός στο να μονιμοποιηθεί στην Τούμπα. Όχι «ζεστός», αλλά σίγουρα όχι και αρνητικός.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου», σε διάφορα χρονικά σημεία από τον Ιανουάριο και μετά, πρότειναν διάφορες εναλλακτικές στην Πόρτο προκειμένου να αποφύγουν την καταβολή της ασύλληπτης, για τα ελληνικά δεδομένα, option αγοράς του Πορτογάλου μέσου (12 εκατ. ευρώ). Οι «δράκοι» δεν δέχτηκαν το παραμικρό, ουσιαστικά χωρίς να αφήσουν περιθώρια περαιτέρω διαπραγμάτευσης.

Και έτσι, η ανάγκη των πρωταθλητών για άμεση ενίσχυση στο κέντρο, έφερε τη συμφωνία με τον Ισμαελ Σίλβα (θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της) και παρότι ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε την προσθήκη δύο ακόμη μέσων, εν τούτοις, είναι δεδομένο πως ο ένας εξ αυτών δεν θα είναι ο Ολιβέιρα, ο οποίος επιστρέφει στην Πόρτο, αποκαθιστώντας τις σχέσεις του με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και με στόχο να αποτελέσει μια λύση στα καλοκαιρινά προκριματικά που θα δώσουν οι δευτεραθλητές Πορτογαλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το δεύτερο νέο που προκύπτει από το ρεπορτάζ… Πόρτο και συνδέεται με τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι που σας είχαμε προαναγγείλει όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του Μπρούνο Κόστα ως φερόμενου στόχου του «δικεφάλου». Ο 22χρονος μέσος εξετάστηκε όντως από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η περίπτωση του δεν πρόκειται να προχωρήσει. Τόσο ελέω επιλογής ΠΑΟΚ όσο και λόγω απόφασης Πόρτο να μην παραχωρήσει (τουλάχιστον στη βάση των όσων πρότεινε, έστω διερευνητικά, η πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας) τον Κόστα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags