Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Τρελό κράξιμο σε Αναστασιάδη
| 2019-06-09 14:26:00

Τρελό κράξιμο Κούγια σε Άγγελο Αναστασιάδη - "Ποδοσφαιρικός απατεώνας - Έχει παραπλανήσει την..."!

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο Κούγια σε Άγγελο Αναστασιάδη - "Ποδοσφαιρικός απατεώνας - Έχει παραπλανήσει την..."!

Ο ισχυρός άνδρας των Βυσσινί πήρε θέση!

Αλέξης Κούγιας: Εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Άγγελου Αναστασιάδη με χαρακτηρισμούς που κάνουν... τζιζ!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Πήγα με τα παιδιά μου χθες να δούμε τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ιταλία, μία εθνική ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει την Σουηδία και να μην είναι παρούσα στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε πριν από μερικούς μήνες.

Μόλις είδα την σύνθεση γύρισα και είπα στα παιδιά μου, δυστυχώς σήμερα θα στενοχωρηθούμε.

Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα σκέφτηκαν και όσοι ήταν στο γήπεδο και έχουν φορέσει έστω και την φανέλα μιας ερασιτεχνικής ομάδας.

Μόλις είδα τον αρχηγό της Λεγκανές Σιόβα που παίζει στόπερ να παίζει εξάρι, τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και καθαρό εξάρι Κουρμπέλη να παίζει δεκάρι, τον αρχηγό της Μπενφίκα Σάμαρη που παίζει αμυντικό χαφ να παίζει οχτάρι, τον αρχηγό της Κοπεγχάγης Ζέκα που παίζει εξάρι-οχτάρι να παίζει δεξί μπακ, τον αρχηγό του Ολυμπιακού Φορτούνη που παίζει μόνο δεκάρι να παίζει σέντερ φορ και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου τον Μασούρα να μην ξέρει που παίζει, έκανα τις ίδιες σκέψεις που με βασάνιζαν όταν αυτό το νούμερο, ο άνθρωπος του Θεού, ο άνθρωπος που έχει παραπλανήσει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, για την προπονητική του αξία και τον οποίον μόνο όταν τον ζήσεις καταλαβαίνεις τι ποδοσφαιρικός απατεώνας είναι.

Χθες ένοιωσα τα ίδια συναισθήματα που ένοιωθα όταν τον έβλεπα στην Λάρισα να βάζει τον έξω αριστερά της Εθνικής Κύπρου Αβραάμ να παίζει δεξί μπακ στην Κέρκυρα και να δεχόμαστε σε δέκα λεπτά δύο γκολ από τον εξαιρετικό βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας Τουράμ, όταν τον έβλεπα στα Γιάννενα να παίζουν αμυντικά χαφ τα δεκάρια Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Francisco Pol Hurtado και αριστερό μπακ για πρώτη φορά στην ζωή του, ο δεξιός περιφερειακός Ρέντζας και να δεχόμαστε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον σημερινό μας παίκτη Γιάκο και τους συμπαίκτες του.

Αυτόν τον άνθρωπο που τον πλήρωσα μόλις ήρθε ο Γραμμένος, 100.000€, για τέσσερα παιχνίδια, είχε το θράσος χθες να γυρίσει στον πάγκο την ώρα που η τηλεοπτική κάμερα ήταν επάνω του και όπως μου είπανε, γιατί εγώ ήμουν στο γήπεδο, να πει το γνωστό «δεν μπορούν τα παλληκάρια».

Τι δεν μπορούν;

Δεν μπορεί ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης ο Μπάρκας που σε λίγες ημέρες θα πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα, που έσωσε την ομάδα από διασυρμό από τα καραγκιοζιλίκια του;

Δεν μπορεί ο καλύτερος στόπερ της Ιταλίας ο Μανωλάς;

Δεν μπορεί ο αρχηγός της Ντόρτμουντ και σημερινό στόπερ της Άρσεναλ Παπασταθόπουλος;

Δεν μπορεί ο αριστερός μπακ που πήρε μεταγραφή στην Χοφενχάιμ Σταφυλίδης;

Δεν μπορούν όλοι αυτοί οι παικταράδες, αρχηγοί Ευρωπαϊκών ομάδων που ανέφερα;

Κοιμήθηκε ο Θεός και ισοφαρίσαμε στην Βοσνία στα τελευταία λεπτά.

Γελοιοποιηθήκαμε στην Τουρκία σε ένα ματς που είχε και Εθνική σημασία και που οι Τούρκοι, όπως και οι Ιταλοί χθες, σταμάτησαν και έκαναν δέκα αλλαγές .

Αυτό το μάπετ σόου των συνταξιούχων της Εθνικής, που κοστίζει όπως έχουμε διαβάσει στον τύπο 35.000€ το μήνα, πρέπει να φύγει χθες εκτός εάν, όπως μου περνάει από το μυαλό μου όλα αυτά τα χρήματα για προπονητές και βοηθούς που στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψαν στο παρελθόν όλοι μαζί έπαιρναν 10.000€ το μήνα, δεν πηγαίνουν στις δικές τους τσέπες.

Έχω δικαίωμα να ομιλώ σαν ιδιοκτήτης Π.Α.Ε., γιατί εμείς δίνουμε στην Ε.Π.Ο. 11.000.000€ το χρόνο.

                                                                                                        Με εκτίμηση και σεβασμό

                                                                                                                     Αλέξης Κούγιας

                                                                                                              Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω

Υ.Γ. Το μεγάλο κέρδος από την χθεσινή βραδιά ήταν να ακούς και να βλέπεις 30.000 Έλληνες, Ελληνίδες και παιδιά να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. «ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ».

Αυτό πρέπει να σκέφτεται όποιος από οποιαδήποτε θέση εκπροσωπεί την Ελλάδα, είτε επιλέγοντας τον προπονητή, είτε παίζοντας με το Εθνόσημο, είτε είναι προπονητής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags