Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Δέλλα για Μανωλά: «Να μείνει στη Ρόμα, να γίνει σημαία»!
| 2019-06-09 21:50:00

Φοβερή ατάκα Δέλλα για Μανωλά: «Να μείνει στη Ρόμα, να γίνει σημαία»!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Δέλλα για Μανωλά: «Να μείνει στη Ρόμα, να γίνει σημαία»!

Τρομερή δήλωση από τον παλαίμαχο αμυντικό για τον στόπερ της Ρόμα.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας, "Centro Suono Sport", έδωσε ο παλαίμαχος άσος της Ρόμα, Τραϊανός Δέλλας και μίλησε για την πορεία του Κώστα Μανωλά στους "τζιαλορόσι", λέγοντας ότι τον συμβούλευσε να μείνει στο "Ολίμπικο" για να γίνει σημαία, μετά τις αποχωρήσεις Τότι και Ντε Ρόσι.

"Παρακολουθώ με μεγάλη αγάπη την Ρόμα. Πέρασα καλά σε αυτή την ομάδα και έφτασα σε αυτό το σύλλογο στο υψηλότερο σημείο της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής. Οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί, τους σεβόμουν πάντα.

Αξίζουν μία ομάδα που να είναι σε θέση να κατακτάει κάθε χρόνο το σκουντέτο. Αντίθετα, φαίνεται ότι λείπει πάντα κάτι στην Ρόμα για να κάνει το ποιοτικό άλμα. Χρειάζεται να αποκτήσει μεγάλους παίκτες και όχι να τους χάνει.

Και τώρα που δεν υπάρχουν πια οι Τότι και Ντε Ρόσι, θα πρέπει να δημιουργήσουν νέες σημαίες", δήλωσε αρχικά ο Δέλλας, ενώ για το μέλλον του Μανωλά στην ιταλική ομάδα, τόνισε:

"Είδα χθες (8/6) τον Κώστα, αλλά δεν μιλήσαμε για το μέλλον του. Λίγους μήνες πριν, του είχα πει να μείνει για καιρό στην Ρόμα και να γίνει σημαία".

Αναφορικά με το δικό του προπονητικό μέλλον, ο Δέλλας υπογράμμισε: "Έχω προπονήσει τρεις σημαντικές ομάδες στην Ελλάδα (σ.σ. ΑΕΚ, Ατρόμητος, Παναιτωλικός). Θα μου άρεσε να ωριμάσω και άλλο και να αποκτήσω εμπειρίες σε άλλα πρωταθλήματα, γιατί όχι και στην Ιταλία. Είχα σπουδαίους προπονητές όταν ήμουν ποδοσφαιριστής και από τον καθένα πήρα κάτι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags