Facebook Pixel ΑΕΚ: Παρελθόν ο Πόνσε
| 2019-06-10 19:13:00

Τέλος ο Πόνσε από την ΑΕΚ: «Δέχτηκα πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα...»

Sportdog Team
Τέλος ο Πόνσε από την ΑΕΚ: «Δέχτηκα πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα...»

Η Ένωση κινείται αλλού, αποκάλυψη-βόμβα από τον Αργεντινό.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ΑΕΚ ο Εζέκιελ Πόνσε. Η Ένωση ήθελε να κρατήσει τον Αργεντινό παιχταρά στις τάξεις της. Μάλιστα από τις 24 Μαΐου η Ρόμα γνώριζε τις προθέσεις των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι προτίθεντο να ασκήσουν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Τα πράγματα όμως κόλλησαν στην επιθυμία του παίκτη.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο πατέρας και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ενημερώθηκε για την πρόθεση της ΑΕΚ να καλύψει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα και να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Η πλευρά του Πόνσε όμως εξήγησε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή την οποία ανέλυσε και ο ίδιος στη δήλωση που δημοσίευσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Έτσι o 22χρονος αποχαιρετά την Ελλάδα, από την οποία αποχωρεί έχοντας 43 εμφανίσεις, 21 γκολ και 4 ασίστ σε 3195 λεπτά συμμετοχών. Τώρα η ΑΕΚ κινείται αλλού για την ενίσχυση στην επίθεση.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Έκι Πόνσε από τη Ρόμα. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σε προσωπικό επίπεδο σεζόν, πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Έκι, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα σε αυτόν τον ένα χρόνο που φόρεσες τη φανέλα της ΑΕΚ. Σεβόμαστε την απόφασή σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου. Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Πόνσε: «Είχα πρόταση από άλλη ομάδα της χώρας»

Εντύπωση προκαλεί το αντί του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος αποκάλυψε, ότι είχε πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα. «Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και στους ανθρώπους της για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ για να προσφέρω στην ομάδα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τον επαγγελματισμό με τον οποίο με αντιμετώπισαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Από την πλευρά μου πιστεύω ότι ανταπέδωσα αυτή την αγάπη μέσω της καθημερινής δουλειάς μου, αλλά και των όσων προσπάθησα να βγάλω μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα ήθελα να εκφράσω το πιο θερμό μου «ευχαριστώ» στον κόσμο, στον πρόεδρο, στους προπονητές μου, στους συμπαίκτες μου, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και να διευκρινίσω ότι η απόφασή μου να μην συνεχίσω στην ΑΕΚ, παρά την πρόθεσή της να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου και να καλύψει το συμβόλαιό μου, έχει να κάνει αποκλειστικά με την επιθυμία μου να συνεχίσω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα αποτελεί για πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα, αλλά και στην καρδιά μου και παρά το ότι είχα πρόταση και από άλλη ομάδα της χώρας, θα παραμείνει για εμένα η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα.

Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΚ!

Εις το επανιδείν!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags