Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Ολυμπιακός ο Βασιλειάδης, προσπάθησε να πλήξει τον ΠΑΟΚ»
| 2019-06-10 20:48:00

"Ρουκέτες" από βουλευτή: «Ολυμπιακός ο Βασιλειάδης, προσπάθησε να πλήξει τον ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
"Ρουκέτες" από βουλευτή: «Ολυμπιακός ο Βασιλειάδης, προσπάθησε να πλήξει τον ΠΑΟΚ»

"Ήταν σφαγή, κλοπή..."

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός:  Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Β Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Λαζαρίδης, και μίλησε για τη σύγκρουσή του με τους ΑΝΕΛ όταν ήταν βουλευτής τους, το αν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ η πιθανή εκλογή της Νέας Δημοκρατίας ενώ σχολίασε και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για τη σύγκρουσή του με τις θέσεις των ΑΝΕΛ για όσα συνέβαιναν στον Αθλητισμό της Θεσσαλονίκης: «Ολα ξεκίνησαν τότε που έκλεψαν τους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ, ήταν σφαγή, κλοπή, έθεσα επερώτηση, κατηγόρησα τον Υφυπουργό ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Επίσης, του είπα πως τη μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τη Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία, τον ΠΑΟΚ, ότι προσπαθεί να την πλήξει. Πάντα η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη εκπροσωπείτο στο παρελθόν από 4-5 ομάδες και του το θύμισα αυτό. Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι είναι ο Ολυμπιακός».

Αν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ πιθανή εκλογή της ΝΔ: «Είναι κινδυνολογία προκειμένου να περιορίσει την έκταση της ήττας του ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία περίπτωση η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα επηρεάσουν κάτι τέτοιο. Ο βουλευτής υπάρχει για να ελέγχει την εκάστοτε εξουσία, αν με επιλέξουν οι πολίτες θα είμαι εκεί για να το ελέγξω. Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα να κυνηγήσει η ΝΔ τον ΠΑΟΚ».

Τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Κάνουμε κάποιες διεθνείς προσπάθειες εδώ και αρκετούς μήνες, με τον κ.Σπύρου, Ελληνοαμερικανό Γερουσιαστή, νομικής αποδόμησης αυτής της απαράδεκτης Συμφωνίας. Είχαμε τη δυνατότητα να την ακυρώσουμε και να την επιστρέψουμε με υπαιτιότητα των Σκοπίων. Ηταν τόσο απαράδεκτη η Συμφωνία και φαίνεται στην εξαφάνιση του κ.Νίμιτς. Από τον Φεβρουάριο δεν υπάρχουν πουθενά δηλώσεις του. Εχει κολλήσει η διαδικασία και αυτό είναι ευχάριστο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags