Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ψάχνεται για μεταγραφή στο εξωτερικό
| 2019-06-11 12:49:00

"Βόμβα" από το πουθενά - "Φευγάτος" top άσος - Τρελαίνει ξανά την Ευρώπη - Δεν είναι ο Φορτούνης!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βόμβα" από το πουθενά - "Φευγάτος" top άσος - Τρελαίνει ξανά την Ευρώπη - Δεν είναι ο Φορτούνης!

Έσκασε "θέμα" στο λιμάνι. Βλέπει εξωτερικό. Θα τον σταματήσουν;

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Τόσα και τόσα έχουν γραφτεί κατά τη διάρκεια της, άτυπης ακόμη (επισήμως ξεκινάει την 1η Ιουλίου) καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για παίκτες του Ολυμπιακού, το όνομα του έμπειρου μπακ, ομολογουμένως είχε αρκετό διάστημα να εμφανιστεί. Τόσο στα εγχώρια πρωτοσέλιδα και στις ρεπορταζιακές αναφορές όσο κυρίως και σε σενάρια από το εξωτερικό.

Χθες όμως, ο διεθνής Νορβηγός "εμφανίστηκε" ξανά, με τους συμπατριώτες του να υπενθυμίζουν πως πλέον, ο αρχηγός της εθνικής τους ομάδας, έχει αγορά και πέραση στο διεθνές στερέωμα, υπενθυμίζοντας -και όχι αναφέροντας ως νέα…- το ενδιαφέρον που είχαν δείξει στο παρελθόν ομάδες όπως η Λέστερ και η Σέλτικ.

Δεν φαίνεται να είναι τυχαία η συγκεκριμένη αναφορά, αφού το sportdog, ψάχνοντας λίγο το -από το πουθενά ομολογουμένως…- ρεπορτάζ, προέκυψε πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί όντως εξετάζει και πάλι την πιθανότητα να βρει ομάδα σε προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Οι μετοχές του ήταν σε πτωτική πορεία (αν όχι… χρεωκοπημένες) μετά το αρνητικό του, σύντομο πέρασμα από τη Χαλ πριν 1,5 χρόνο, ωστόσο πλέον, μετά την εξαιρετική περυσινή σεζόν και τη συνέπεια που δείχνει και στα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, έχει επιστρέψει στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων.

Και, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζονται οι συμπατριώτες του, οι μάνατζερ του προσπαθούν να αξιοποιήσουν το μομέντουμ και ψάχνονται πολύ προκειμένου να υλοποιήσουν αυτό το ενδιαφέρον σε μια καλή πρόταση, που όμως είναι άγνωστο αν τη δεδομένη στιγμή θα συγκινήσει τον Ολυμπιακό, αφού το τελευταίο που φαίνεται να σκέφτονται οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων"είναι ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ίσως βέβαια να πρέπει να αρχίσουν να το κάνουν…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags