Facebook Pixel Παναγιώτης Ρέτσος - Ολυμπιακός: Στέλνουν στο λιμάνι Έλληνα άσο - Αδιανόητη επιστροφή - Θα μας τρελάνουν;
| 2019-06-11 18:25:00

Ό,τι πιο απίθανο γράφτηκε - Στέλνουν στο λιμάνι Έλληνα άσο - Αδιανόητη επιστροφή - Θα μας τρελάνουν;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ό,τι πιο απίθανο γράφτηκε - Στέλνουν στο λιμάνι Έλληνα άσο - Αδιανόητη επιστροφή - Θα μας τρελάνουν;

Ξανά σενάριο για τον πιτσιρικά. Δεν υπάρχει περίπτωση, ποτέ!

Παναγιώτης Ρέτσος - Ολυμπιακός: Πλέον αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Καλά να γίνει μια αναφορά, μπορεί στο τέλος τέλος, να υπήρξε λανθασμένη ενημέρωση. Η συντήρηση της όμως ξεπερνάει ακόμη και τα όποια επίπεδα κανονικότητας υπάρχουν στην τρέλα που ονομάζεται μεταγραφικό παζάρι και, κυρίως, στην κάλυψη της από τα ελληνικά media, που ως γνωστόν δίνουν πάντα βαρύτητα στην υπερβολή, στην ίντριγκα και όχι στη λογική.

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν, όταν την περασμένη εβδομάδα δημοσιοποιήθηκε η επιθυμία του Παναγιώτη Ρέτσου για επιστροφή του στον Ολυμπιακό, στον spordog ήμασταν κατηγορηματικοί. Όχι μόνο δεν υπάρχει από πουθενά τέτοια σενάριο και πιθανότητα, αλλά ξεκαθαρίσαμε πως ακόμη και αν υπήρχε σχετική επιθυμία από την πλευρά του διεθνή αμυντικού ή ακόμη ανάλογη πρόθεση είτε εκ μέρους της Λεβερκούζεν να τον δανείσει ή του Ολυμπιακού να τον δανειστεί, πολύ απλά τα κουκιά δεν έβγαιναν.

Σήμερα λοιπόν, δημοσιεύματα επαναφέρουν το συγκεκριμένο στόρι, κάνοντας μάλιστα λόγο και για σχετική επιβεβαίωση εκ μέρους του ίδιου του Ρέτσου, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε μιλώντας σε φίλους και γνωστούς πως θα επιθυμούσε την επιστροφή του στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του Ολυμπιακού.

Ωραία και όλα καλά. Καμία σχέση όμως! Για να το ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά: ούτε ο Ρέτσος έχει εκδηλώσει σχετική επιθυμία, ούτε είναι καν στις σκέψεις του το ενδεχόμενο της επιστροφής, ούτε καν όμως στη Λεβερκούζεν, τη δεδομένη στιγμή, σκέφτονται να τον παραχωρήσουν. Δανεικό, με μεταγραφή, με οποιονδήποτε τρόπο, αφού θέλουν να αφήσουν πίσω τους την γεμάτη ατυχίες σεζόν που πριν είκοσι μέρες ολοκληρώθηκε και ο Ρέτσος να επιστρέψει στα επίπεδα της πρώτης του σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Σεζόν που για όσους ξεχνάνε, του έδωσε 24 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα και 28 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Κοντολογίς, ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει απολύτως τίποτα στο οτιδήποτε εμπλέκει ως φήμη, σενάριο ή ως… όνειρο ακόμη, πιθανότητα επιστροφής του Ρέτσου στην Ελλάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παλάβωσε" ο Μαρινάκης - Αδιανόητη πρόταση σε Έλληνα άσο - "Ρίχνει" το Καραϊσκάκη - Ποιος Μπεργκ;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags