Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: "Πυρκαγιά" στην Τούμπα - Ισχύει το δημοσίευμα-σοκ - Του δίνουν "χρυσάφι" - Λέει "ναι"; Δεν μπορεί ο Ιβάν!
| 2019-06-11 21:02:00

"Φωτιά" στην Τούμπα - Ισχύει το δημοσίευμα-ΣΟΚ - Του δίνουν χρυσό - Λέει "ναι"; Δεν μπορεί ο Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Φωτιά" στην Τούμπα - Ισχύει το δημοσίευμα-ΣΟΚ - Του δίνουν χρυσό - Λέει "ναι"; Δεν μπορεί ο Ιβάν!

Σοβαρός κίνδυνος. Πληρώνουν τη ρήτρα. Εφιαλτική εξέλιξη.

Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Η ιστορία δεν είναι σημερινή. Κρατάει καιρό. Η σύνδεση, προφανής. Δώδεκα χρόνια έκατσε στον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, συμβάλλοντας καταλυτικά στο να γίνουν οι «πορτοκαλί» η Νο1 ποδοσφαιρική δύναμη στην Ουκρανία και να αποκτήσουν, σε κάθε επίπεδο, στάτους που ξεπερνάει κατά πολύ τα δεδομένα της χώρας τους. 

Από τότε που έφυγε συνεπώς ο πρεσβύτερος Λουτσέσκου, η επαφή του με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του είναι συνεχής. Ο ρόλος του, σε πολλές περιπτώσεις συμβουλευτικός και σίγουρα ο λόγος του περνάει. Σε κάθε απόφαση, σε κάθε επιλογή. Πλέον, οι «ανθρακωρύχοι» αναζητούν νέο προπονητή μετά τη συμφωνία του Πάουλο Φονσέκα με τη Ρόμα.

Εύλογα και επόμενα,  το όνομα του υιού Λουτσέσκου, του Ράζβαν, ήρθε στην επιφάνεια, με τα ουκρανικά media (και όχι μόνο…) από την πρώτη στιγμή να τον βάζουν στο κάδρο για την επόμενη μέρα του πάγκου της Σαχτάρ. Σημερινά δημοσιεύματα μάλιστα τονίζουν πως ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ ολοένα και κερδίζει πόντους στην αξιολόγηση των ανθρώπων της ουκρανικής ομάδας, στην κορυφή των επιλογών της οποίας όμως βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της Μπέτις, Κίκε Σετιέν.

Δεδομένα και πρέπει να επισημανθεί αυτό, ο Ράζβαν Λουτσεσκου επανελημένως έχει αρνηθεί κάθε σενάριο, κάθε φήμη, οτιδήποτε τέλος πάντων που τον εμπλέκει με πιθανή φυγή του από την Τούμπα, δηλώνοντας συνεχώς πως θέλει να παραμείνει και πως δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αφήσει το πρότζεκτ που συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.

Αυτό βέβαια, δεν αλλάζει τις επιθυμίες που μπορεί να υπάρχουν εκ μέρους της πρώην ομάδας του πατέρα του, η οποία μάλιστα σε περίπτωση που όντως πρόκρινει τον Ρουμάνο τεχνικό και μπει στη διεκδίκηση του έχει την οικονομική δυνατότητα τόσο να υπερκαλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και φυσικά να του προσφέρει απολαβές που είναι αδύνατον να ματσάρει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Εδώ βέβαια, επαναλαμβάνουμε, πως τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έχει δείξει να δελεάζεται από οτιδήποτε που ενδεχομένως να θέλει να τον πάρει από την Τούμπα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα: Ραντεβού Μαρινάκη – Λουτσέσκου! Το παρασκήνιο με Ιβάν και το καμένο αυτοκίνητο
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags