Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης – Εθνική Ελλάδας: Τελεσίγραφο σε Γραμμένο από τους αρχηγούς για Άγγελο - «Ή εμείς ή αυτός…»
| 2019-06-12 03:11:00

"Κόλαση" στην Εθνική! Τελεσίγραφο σε Γραμμένο από τους αρχηγούς για Άγγελο - «Ή εμείς ή αυτός…»

Sportdog Team
"Κόλαση" στην Εθνική! Τελεσίγραφο σε Γραμμένο από τους αρχηγούς για Άγγελο - «Ή εμείς ή αυτός…»

Ποιοι μίλησαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τι ζήτησαν!

Άγγελος Αναστασιάδης – Εθνική Ελλάδας: Μπάχαλο επικρατεί στην Εθνική μετά την ήττα από την Αρμενία, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε δηλώσεις του On camera τόνισε πως πρέπει να υπάρξουν άμεσα αλλαγές, «φωτογραφίζοντας» την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως με αυτή την εικόνα, δεν αξίζουν να προκριθούν στα τελικά του Euro.

Ο Ομοσπονδιακός κόουτς σε παράλληλη μετάδοση, ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του έμπειρου αμυντικού και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τον… έβγαλε στη σέντρα, τονίζοντας πως δεν του ανέφερε τίποτα στα αποδυτήρια και συμπληρώνοντας πως εάν δεν πιστεύει στην ομάδα, τότε δεν θα έχει θέση σε αυτή!

Αυτά όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς αργά το βράδυ υπήρξε και νέο πολύ σοβαρό επεισόδιο, καθώς οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, μιλώντας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο του ξεκαθάρισαν πως δεν θα ξαναπαίξουν στην Εθνική αν δεν αποχωρήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Πλέον οι εξελίξεις στον αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ραγδαίες και την Τετάρτη θα έχουμε αποφάσεις, που θα προκαλέσουν ντόρο. Άλλωστε, τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΠΟ στηρίζει τον Αναστασιάδη, η πλειοψηφία του ΔΣ της Ομοσπονδίας ζητάει την απόλυσή του, ενώ θυμίζουμε ότι αιχμηρή ήταν και η απάντηση του Άγγελου Μπασινά προς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουντώνουν οι φήμες για Άγγελο - Σώζεται μόνο με... θαύμα - Αυτοί τον "τρώνε" - Οι πιθανοί διάδοχοι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags