Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Όλα δείχνουν παραμονή του Γάλλου άσου
| 2019-06-12 11:08:00

Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟ - Μένει ο "τελειωμένος" - "Σφαγή" με Νταμπίζα - Στον αέρα το πλάνο!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟ - Μένει ο "τελειωμένος" - "Σφαγή" με Νταμπίζα -  Στον αέρα το πλάνο!

Τα πάνω-κάτω από top όνομα. Τρελός "εκβιασμός". Ποιους... καίει;

Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Σχεδόν όλη η επικοινωνιακή πολιτική του Tριφυλλιού στο θέμα των αποδεσμεύσεων είχε επικεντρωθεί στο πρόσωπο του Γάλλου επιθετικού. Κίνηση τόσο συμβολική όσο και απαραίτητη οικονομικά, εφόσον σε αγωνιστικό επίπεδο ο έμπειρος εξτρέμ, ο οποίος και έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ των "πρασίνων", δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Κίνηση που θα είχε και αντίκρισμα, βάσει των όσων διαρρέονταν από τον Παναθηναϊκό, αλλά και εύλογα συνάγονταν, σε επίπεδο ενισχύσεων, αφού τα διαθέσιμα χρήματα που θα απέμεναν από τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, θα μπορούσαν να διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Όμως, παρά τα σαφέστατα δείγματα που υπήρξαν από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε πως το Τριφύλλι θέλει να λύσει το συμβόλαιο του Γάλλου, δείγματα που ήταν ξεκάθαρα ακόμη και εντός αποδυτηρίων και ήθελαν τον παίκτη να "κάθεται" (κατά το κοινώς λεγόμενο) στο συμβόλαιο του -περιμένοντας μάλιστα να εξοφληθεί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ξένοι της ομάδας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν ένα μήνα- και να μη συναινεί σε οποιαδήποτε πρόταση για λύση του, εν τούτοις η προσπάθεια έγινε. Χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου δεν υπάρχει καμία επικοινωνία σε βάση φιλικού "διαζυγίου" των δύο πλευρών και από τη στιγμή που ο Αντονί Μουνιέ δεν δέχεται τίποτα άλλο εκτός από την πλήρη αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κάτι που φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει, φαίνεται πως αναγκαστικά... μένει στο ρόστερ και πως (θα) υπολογίζεται κανονικά.

Δείγμα μόνο των προβλημάτων που παρουσιάζονται καθημερινά και αποτρέπουν την υλοποίηση του όποιου σχεδιασμού υπάρχει και που υποχρεώνουν σε συνεχείς αναδιπλώσεις και αλλαγές, οι οποίες εννοείται πως έχουν και το ανάλογο, επικοινωνιακό και όχι μόνο, κόστος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags