Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φουλάρει για την απόκτηση στόπερ και φορ
| 2019-06-12 12:07:00

Tα... πήρε ο Μαρινάκης - Ρίχνει διπλή "ρουκέτα" - Αυτούς "τελειώνει" - Χοντρό χρήμα, τεράστιο ρίσκο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Tα... πήρε ο Μαρινάκης - Ρίχνει διπλή "ρουκέτα" - Αυτούς "τελειώνει" - Χοντρό χρήμα, τεράστιο ρίσκο!

Τσίτα τα γκάζια στο λιμάνι. Ραγδαίες εξελίξεις. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή από την Πορτογαλία έφερε συσκέψεις κορυφής στο Ρέντη με μεταγραφικό background. Και το αποτέλεσμα τους; Σαφές βάσει των όσων διαρρέονταν από τον Πειραιά αργά χθες το βράδυ. 

Ξεκινώντας από την άμυνα, θα γίνει (αν δεν έχει ήδη γίνει...) νέα προσπάθεια προσέγγισης με τη Βιγιαρεάλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Με τον μάνατζέρ του άλλωστε, η διοικητική αντιπροσωπεία των "ερυθρόλευκων" συναντήθηκε στο πρόσφατο ταξίδι της στην Πορτογαλία. Το πρόβλημα άλλωστε, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, η Βιγιαρεάλ είναι, όχι ο ποδοσφαιριστής. Πρόβλημα που πάντως λύνεται με (πολύ) καλύτερη πρόταση από την υφιστάμενη για τον δανεισμό του Πορτογάλου στόπερ. 

Δίπλα του, ιδανικά, στο λιμάνι θα ήθελαν τον Τόμας Βερμάλεν. Το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" ξεκάθαρα υφίσταται, αναμένεται να… εντατικοποιηθεί τις επόμενες ώρες και μέρες, προκειμένου να πειστεί ο Βέλγος στόπερ να μην περιμένει προτάσεις από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να επιλέξει τελικά να έρθει σε ένα β' διαλογής όπως το ελληνικό.

Υπενθυμίζεται, για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, πως ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός απέρριψε την προοπτική επαναπατρισμού, αρνούμενος πρόταση τριετούς συμβολαίου με διπλό ρόλο (βοηθός προπονητή - παίκτης) στην Άντερλεχτ, έναντι συνολικών απολαβών 6 εκατ. ευρώ (3 φιξ + 3 μπόνους).

Στην επίθεση, το τοπίο μοιάζει να... παγιώνεται στους Γκουίντο Καρίγιο και Στιβ Μουνιέ. Σε αμφότερους θα επιδιωχθεί deal δανεισμού, τα δεδομένα γνωστά και για τους δύο, ενώ η στόχευση δεν σημαίνει και επιτυχία, αφού και οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά απαιτητικές και σίγουρα, οικονομικά, κοστοβόρες.

Αυτό που πάντως είναι ενδεικτικό των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην αναζήτηση που κάνει ο Ολυμπιακός είναι πως από εκεί που κανείς στην ομάδα δεν ήθελε ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο επερχόμενο Κόπα Αφρικα, πάει να πάρει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μέχρι τις αρχές Ιουλίου (τουλάχιστον) θα αγωνιστεί στην εν λόγω διοργάνωση και συνεπώς πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στα πρώτα καλοκαιρινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags