Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεύτερη σερί χρονιά νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ - Εξελίξεις με νέα Τούμπα - Δικός μας ο νέος δήμαρχος"
| 2019-06-12 20:34:00

"Δεύτερη σερί χρονιά νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ - Εξελίξεις με νέα Τούμπα - Δικός μας ο νέος δήμαρχος"

Sportdog Team
"Δεύτερη σερί χρονιά νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ - Εξελίξεις με νέα Τούμπα - Δικός μας ο νέος δήμαρχος"

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μίλησε για το νέο γήπεδο της Τούμπας, αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στη φετινή χρονιά όλων των τμημάτων του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: 

«Σήμερα όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ευτυχισμένοι. Είμαστε νταμπλουχοι και δε μας το στέρει αυτό κανένας Προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο το γήπεδο. Έχουμε την απόφαση του Δήμου για να προχωρήσουμε οπως και από τον Περιφερεια. Πρέπει να τρέξουν πολλά, πρέπει να γίνουν πολλές ρυθμίσεις αλλά έχουμε και το Δήμαρχο στο πλευρό μας

Θα μιλήσω για ποτέ όταν ξεπεράσουμε τα διαδικαστικά. Αν τελειωσουν πριν το τέλος του έτους μετά είναι θέμα χρημάτων που για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο τότε μπορούμε να μιλάμε για υλοιποίηση του έργου σε λιγότερο από δύο χρόνια

Για το αν θα κάνει αυτός τα εγκαίνια: «Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί ένας νέος άνθρωπος κι εγώ να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου».

Eίπε ακόμα: «Επιτέλους έχουμε δικό μας Δήμαρχο. Εμείς τον θέλουμε Δήμαρχο της πόλης αλλά παράλληλα να ικανοποιεί και τα θέματα του ΠΑΟΚ, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως δεν θα χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί γιατί έχει την ιδιότητα να ξέρει τα θέματα του γηπέδου, άρα πιστεύω θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς.

Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά γιατί όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας. Είμαστε πλέον νταμπλούχοι και επειδή το ποδόσφαιρο κουνάει όλα τα νήματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τον Ιβάν Σαββίδη και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, κυρίως τον φιλάθλων, να πάρει το νταμπλ φέτος, ενώ θα έπρεπε να το γιορτάζουμε για 2η χρονιά, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι για 2η σερί χρονιά νταμπλούχος. Εύχομαι και το πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags