Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Ηρακλής: Ραγδαίες εξελίξεις με Ηρακλή και Μπέο - Συνάντηση κορυφής!
| 2019-06-12 21:44:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Ηρακλή και Μπέο - Συνάντηση κορυφής!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Ηρακλή και Μπέο - Συνάντηση κορυφής!

Συζητούν για τον Α.Φ.Μ του ΝΠΣ

Αχιλλέας Μπέος - Ηρακλής: Ο διακαής πόθος του Θανάση Παπαδόπουλου να εξαγοράσει τον Α.Φ.Μ. του ΝΠΣ Βόλου ίσως τελικά γίνει πραγματικότητα αν υπάρξει αίσιο τέλος στον νέο κύκλο συζητήσεων που ξεκίνησε από σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν υπήρχε σκέψη για τον Α.Φ.Μ. του Καραϊσκάκης και ήταν απλώς μια παραπλανητική διαρροή για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, καθώς ο στόχος ήταν και παραμένει για τον κ. Παπαδόπουλο η εξαγορά του Α.Φ.Μ. του ΝΠΣ Βόλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής συνοδευομένος τον κ. Στάθη Καραντώνη ταξίδεψαν σήμερα το πρωί στον Βόλο και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ συζητούν με τον κ. Μπέο πάνω σε ένα νέο πλάνο εξαγοράς του Α.Φ.Μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολοκλήρωση του deal, άγνωστο προς το παρόν γιατί, έχει άμεση σχέση με το αποτέλεσμα των σημερινών γενικών συνελεύσεων του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου κάτι που σημαίνει ότι ίσως οι δυο άνθρωποι του Ηρακλή να συνεχίσουν τις συζητήσεις με τον Δήμαρχο Βόλου και κατά την αυριανή μέρα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags