Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η διαφορά με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη
| 2019-06-13 10:30:00

Απίστευτο: Αυτή είναι η διαφορά με Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη - "Τρελαμένος" ο Νταμπίζας - Δε γίνεται!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: Αυτή είναι η διαφορά με Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη - "Τρελαμένος" ο Νταμπίζας - Δε γίνεται!

Φοβερά πράγματα στον ΠΑΟ. "Απειλή" από Ινσούα. Θα φύγουν;

Παναθηναϊκός: Μαυρομάτης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης. Αυτή ήταν η τετράδα των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού, που την περασμένη εβδομάδα, υπό το βάρος των δημοσίων πιέσεων για καθυστερήσεις, ο Νίκος Νταμπίζας υπέβαλλε προτάσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Δεν ήταν οι μόνοι, αφού είχε προηγηθεί η αντίστοιχη για τον Θεοχάρη, αλλά επίσης κατατέθηκε ακόμη μια προσφορά στον Εμμανουηλίδη, αυτή όμως "προβλήθηκε" επικοινωνιακά. 

Γνωστό το deadline που τέθηκε εκ μέρους του τεχνικού διευθυντή των "πρασίνων" για πρώτη απάντηση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ως αύριο, 14/6.

Κατά πως φαίνεται όμως δεν χρειάζεται να φτάσουμε ως εκεί, αφού ο Νίκος Νταμπίζας έχει μια σαφή πρώτη άποψη για όλες τις περιπτώσεις: και όλες, πλην του Μαυρομάτη, ο οποίος φέρεται να είναι πιο κοντά, χωρίς όμως να είναι 100% ικανοποιημένος, πάνε σε... δεύτερο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Με τον Ινσούα υπάρχουν αρκετά θέματα, κυρίως ως προς τις εγγυήσεις που θέλει ο Αργεντινός, με τους δύο νεαρούς Έλληνες υπάρχει -και καταγράφεται σε σημερινά δημοσιεύματα- σημαντική οικονομική απόσταση.

Λεπτομέρειες αναφορικά με τις αρχικές προτάσεις που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αυτό που προκύπτει από την πλευρά των παικτών δεν είναι πως υπάρχει απλώς μια σημαντική διαφορά, αλλά αυτή ποσοτικοποιείται στο... διπλάσιο της προσφοράς του συλλόγου με τις απαιτήσεις τους. 

Εξυπακούεται, πως αν αυτή η φημολογία ευσταθεί, τότε βαδίζουμε ολοταχώς σε... θρίλερ. Όχι γιατί σε απόλυτα νούμερα οι διαφορές είναι μεγάλες, αλλά γιατί για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό, που τα πάντα ως προς τα έξοδα είναι μελετημένα και σχεδιασμένα ως και το τελευταίο ευρώ, εννοείται πως δεν υπάρχουν περιθώρια για να καλυφθούν διπλάσιες διαφορές μεταξύ των "θέλω" των παικτών και των "μπορώ" του συλλόγου. Και προφανώς, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Νίκο Νταμπίζα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έριξε τη "βόμβα" ο Δημήτρης - Έδωσε τα χέρια για το ασύλληπτο deal - Θα... πεθάνουν οι Παναθηναϊκοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags