Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Θέλουν τον Πορτογάλο Ζοσουέ
| 2019-06-13 13:20:00

"Καψούρα" Μάρκο Σίλβα - "Ντου" από Ολυμπιακό, ΑΕΚ - Παίζει παντού - Ήταν... ανύπαρκτος (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καψούρα" Μάρκο Σίλβα - "Ντου" από Ολυμπιακό, ΑΕΚ - Παίζει παντού - Ήταν... ανύπαρκτος (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μάχη" Μαρτίνς και Καρντόσο για... πολυεργαλείο. Γιατί τον "έφαγαν";

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Δεν είναι άγνωστος ποδοσφαιριστής στις ελληνικές ομάδες. Επί θητείας Μάρκο Σίλβα στον Πειραιά, είχε απασχολήσει πολύ τους "ερυθρόλευκους", έκτοτε, και άλλοι εντός Ελλάδας ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, χωρίς όμως ποτέ να προχωρήσει.

Πλέον, ο Ζοσουέ, ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος, κυκλοφορεί ελεύθερος. Με θητεία σε Πόρτο, Γαλατασαράι, πέρυσι, έκανε το... λάθος επιλέγοντας τα πολλά χρήματα που του προσέφερε η τότε Κυπελλούχος Τουρκίας Ακίσασπορ, όμως η σεζόν δεν εξελίχθηκε καλά.

Βασικός στο πρώτο της μισό, στο δεύτερο όμως, όταν φάνηκε πως ο τουρκικός σύλλογος υποβιβάζεται (όπως και έγινε) περιθωριοποιήθηκε και πλέον, μετά και την επικύρωση του υποβιβασμού της Ακίσασπορ, αποδεσμεύτηκε λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Και ήδη, έχει ανοίξει δίαυλος με τουλάχιστον δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες, με τις πληροφορίες να θέλουν πως εμπλέκονται ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Κάτι η θέση του και η πολυχρησιμότητα του στο κέντρο -παίζει "οκτάρι", "δεκάρι" και έχει αγωνιστεί και ακραίος χαφ- που σκιαγραφεί ένα αγωνιστικό προφίλ που ταιριάζει στις ανάγκες και τις αναζητήσεις των δύο ομάδων, κάτι η εθνικότητά του (Πορτογάλος είναι, Πορτογάλοι και οι προπονητές "ερυθρόλευκων" και "κιτρινόμαυρων"), κάτι το παρελθόν, στο οποίο έχει απασχολήσει αμφότερους και κάτι -και ίσως κυρίως- το γεγονός πως είναι πλέον ελεύθερος, καθιστά την υποψηφιότητά του ως μία που αξίζει να... διερευνηθεί περαιτέρω, τουλάχιστον δημοσιογραφικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τους "κούφανε" όλους ο Μαρινάκης - Φέρνει... δεξί μπακ στον Ολυμπιακό - Θα "τελειώσει" τον Ομάρ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags