Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος - Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο μου είπε, γέρο έχουμε ήδη νικήσει"
| 2019-06-13 16:50:00

Απίθανη αποκάλυψη Σάντος για Ρονάλντο - "Ο Κριστιάνο μου είπε, γέρο..."

Sportdog Team
Απίθανη αποκάλυψη Σάντος για Ρονάλντο - "Ο Κριστιάνο μου είπε, γέρο..."

Τρομερή ατάκα του "CR7" στον προπονητή του.

Φερνάντο Σάντος - Κριστιάνο Ρονάλντο: Η κορυφαία στιγμή των δύο ανδρών με την εθνική Πορτογαλία ήταν η κατάκτηση του Euro 2016. Τότε, πάντως, είχε γίνει μεγάλη κουβέντα παγκοσμίως για την κίνηση του Ρονάλντο, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον τελικό με τραυματισμό, να σηκωθεί από τον πάγκο και να αρχίσει να δίνει οδηγίες στο πλευρό του προπονητή του.

Ο Σάντος αποκάλυψε τι το συνέβη σε εκείνο το παιχνίδι με τη Γαλλία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "Είναι μια περίεργη εικόνα. Έδινα οδηγίες σε κάποιον να πάει να παίξει άμυνα αλλά ο Κριστιάνο με βάρεσε και μου είπε: «Γέρο, γέρο! Έχουμε ήδη νικήσει!»"

Ο Πορτογάλος τεχνικός επίσης ανέφερε και την εποχή που τον είχε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας: "Όταν πήγα στην Σπόρτινγκ τους είπα πως έχει μεγάλη προοπτική, πως θα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά πρέπει να βελτιώσει τις πάσες του. Την επόμενη μέρα που πήγα στην προπόνηση ήταν ήδη εκεί μαζί με κάποιους συμπαίκτες του που τον βοηθούσαν στην προπόνηση. Η δική του ανυσηχία ήταν να κάνει σκληρή προπόνηση για να βελτιώνει όσα του τονίζει ο προπονητής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags