Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Μπρούνο Γκασπάρ - Κάκιστες σχέσεις των Πειραιωτών με τη Σπόρτινγκ
| 2019-06-13 20:30:00

Δεν υπάρχει αυτό! - Είναι... σφαγμένοι με Ολυμπιακό - Απίθανο όνομα, θέση-έκπληξη - Ποιον διώχνουν;

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν υπάρχει αυτό! - Είναι... σφαγμένοι με Ολυμπιακό - Απίθανο όνομα, θέση-έκπληξη - Ποιον διώχνουν;

Μεταγραφή... παράνοια στο λιμάνι. Πώς το σκέφτηκαν; Τι... μαρτυράει;

Ολυμπιακός: Προφανώς αγνοούν στην A’ Bola το επίπεδο των σχέσεων που υπάρχει από πέρυσι το καλοκαίρι μεταξύ Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ, εξαιτίας της συνεχιζόμενης δικαστικής – πλέον – διαμάχης αναφορικά με το θέμα της αποζημίωσης που αξιώνουν τα «λιοντάρια» για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Οσες προσπάθειες συμβιβασμού, εξωδικαστικού, και αν επιχειρήθηκαν έπεσαν στο κενό, δείγμα και αυτό του «ψυχροπολεμικού» κλίματος μεταξύ των δυο ομάδων.

Και όμως λοιπόν, η πορτογαλική εφημερίδα, σε σημερινό της ρεπορτάζ εκτιμάει πως είναι δυνατόν τα δύο clubs να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για άλλον ποδοσφαιριστή, για άλλο deal. Συγκεκριμένα λοιπόν, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Μπρούνο Γκασπάρ, τον Ανγκολέζο δεξιό μπακ, ο οποίος και στο παρελθόν (επί εποχής Μπέντο και Σίλβα) είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους».

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι πως μιλάμε για δεξιό μπακ και αν σε κάτι έχει βάση το εν λόγω δημοσίευμα είναι πως, διακριτικά και χωρίς να το «φωνάζουν», στον Ολυμπιακό τσεκάρουν την αγορά σε περίπτωση που – όπως φημολογείται – ο Ομάρ θελήσει όντως να δοκιμάσει ξανά σε κορυφαίο πρωτάθλημα, φέρνοντας πρόταση για την πώληση του.

Από εκεί και πέρα όμως, τίποτα δεν «κολλάει» προκειμένου να αποκτήσει βαρύτητα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Πέραν των ανύπαρκτων σχέσεων που διαπνέουν τις δύο ομάδες, ο Γκασπάρ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 στο «Αλβαλάδε», αφού η Σπόρτινγκ τον αγόρασε πέρυσι από την Φιορεντίνα. Και μπορεί να μην έκανε καλή χρονιά, μπορεί όντως τα «λιοντάρια» να ψάχνουν να τον… φορτώσουν κάπου, αλλά ο Ολυμπιακός δεδομένα θα είναι η τελευταία τους επιλογή, όπως φυσικά και το αντίστροφο.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που  ο Γκασπάρ εκπροσωπείται από το μανατζερικό γραφείο που είχε φέρει μεν στους Πειραιώτες τους Μπέντο και Σίλβα, αλλά πλέον δεν έχει – επίσης – και τις καλύτερες των σχέσεων με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... σκάει για μεταγραφάρα στα εξτρέμ ο Μαρινάκης - Μπαλαδάρος και γκολτζής, θα κάνει τη διαφορά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags