Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φοντέ Καμαρά: Μεταγραφή σε απίθανη θέση - "Διώχνει" Κούτρη;
| 2019-06-14 11:40:00

Τρελή έκπληξη στον Ολυμπιακό! - Μεταγραφή σε απίθανη θέση - Νέος Καμαρά - Ποιον "τελειώνει";

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή έκπληξη στον Ολυμπιακό! - Μεταγραφή σε απίθανη θέση - Νέος Καμαρά - Ποιον "τελειώνει";

Περιμένατε στόπερ και φορ; Σούπερ επένδυση. Παίρνει ρίσκο!

Ολυμπιακός - Φοντέ Καμαρά: Στόπερ; Περιμέναμε. Φορ; Περιμέναμε. Κεντρικό χαφ; Περιμέναμε. Εξτρέμ; Επίσης. Ακόμη και δεύτερο τερματοφύλακα ή έστω, και τελευταία, δεξιό μπακ. Για όλες αυτές τις θέσεις άπαντες ήταν προετοιμασμένοι να πληροφορηθούν τις τελικές επιλογές των Πειραιωτών. Έλα όμως που όπως φαίνεται η πρώτη μεταγραφή των "ερυθρόλευκων" μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά, θα είναι σε θέση τελείως απροσδόκητη για όλους.

Σύμφωνα λοιπόν με χτεσινοβραδινές αναφορές, οι Πειραιώτες βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει αριστερό μπακ! Από γνωστή αγορά, αυτής της Ligue 2, γνωστή ομάδα, της Γκαζελέκ Αζαξιό και σίγουρα με γνωστό επώνυμο! Πρόκειται λοιπόν για τον Φοντέ Καμαρά, συνεπώνυμο και συμπατριώτη του Μαντί Καμαρά, αμφότεροι μάλιστα ετοιμάζονται για το Κόπα Άφρικα με την εθνική Γουινέας.

Είναι 21 ετών, έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη με την Γκαζελέκ Αζαξιό, ο υποβιβασμός της όμως στην 3η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος ουσιαστικά τον αποδεσμεύει, με τους "ερυθρόλευκους" να φέρονται πως έχουν καταθέσει πρόταση για την αγορά του, αξιοποιώντας το γεγονός πως οι Κορσικανοί δεν μπορούν -λόγω του υποβιβασμού- να διατηρήσουν τον παίκτη στις τάξεις τους.

Προκαλεί βέβαια εντύπωση το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αποκτά έναν ποδοσφαιριστή νεαρό, με μόλις 1,5 χρόνο επαγγελματισμού και από μια ομάδα η οποία τερμάτισε 18η στην 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα, το παρελθόν σε ανάλογες επιλογές από τη συγκεκριμένη αγορά (έστω και αν ποτέ δεν προήλθαν από τόσο... χαμηλά) μπορεί να προσφέρει στους "ερυθρόλευκους" εμπιστοσύνη.

Στο τέλος τέλος, δεν μιλάμε για μια δαπανηρή κίνηση, παρά για μια ακόμη επενδυτική επιλογή από μια αγορά που τους "βγαίνει" συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, είναι άγνωστο αν για παράδειγμα στην προφανή πλέον πιθανότητα πώλησης του Λεονάρντο Κούτρη (γιατί δεν είναι δυνατόν ο Πέδρο Μαρτίνς να πάει με τρεις αριστερούς μπακ..) στον Πειραιά εκτιμούν πως η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα με τον Κώστα Τσιμίκα ως βασικό και τον παντελώς άπειρο σε τέτοιο επίπεδο Φοντέ Καμαρά σε ρόλο back up…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "παγώσουν" οι Ολυμπιακοί - Πέφτουν υπογραφές με φορ - Ποιος Μπεργκ; - Όνομα από Superleague

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags