Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: Τα βρήκε με Νάπολι
| 2019-06-15 16:46:00

Συμφώνησε με Νάπολι ο Μανωλάς – Απίστευτα λεφτά, πάει για κόλπο η Ρόμα

Sportdog Team
Συμφώνησε με Νάπολι ο Μανωλάς –  Απίστευτα λεφτά, πάει για κόλπο η Ρόμα

Έρχεται μεγάλο ντιλ για τον Έλληνα αμυντικό.

Εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει μικρός σούσουρος με τον Κώστα Μανωλά και τον μέλλον του. Πηγές ανέφεραν, ότι αρκετές ομάδες έχουν πλησιάσει τη Ρόμα και είναι διατεθειμένες να πληρώσουν τα 37.000.000 ευρώ που απαιτούνται ώστε να σπάσει το συμβόλαιο του που εκπνέει το 2022. Ωστόσο η Νάπολι είναι αυτή που είναι πιο κοντά στην απόκτησή του.

Μπορεί να υπήρχαν εμπόδια στα θέλω του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος παρουσιαζόταν ότι ζητούσε 5 εκατ.Ευρώ, την Κυριακή όμως η «Calciomercato» ανατρέπει τα δεδομένα, λέγοντας πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα για να μετακομίσει στον ιταλικό νότο.

Το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή του πρώην στόπερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού άναψε απο τον πρόεδρο των ''παρτενοπέι'', Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Όπως φαίνεται όμως προκύπτουν νέα εμπόδια τα οποία αφορούν τα έμψυχα ανταλλάγματα της υπόθεσης. Η Νάπολι θέλει να δώσει τον Αμαντού Ντιαβαρά στους «τζιαλορόσι», οι οποίοι ζητούν τον Ντρις Μέρτενς. Οπότε αυτό που μένει είναι να τα βρούνε οι δύο ομάδες για να γίνει πραγματικότητα το ντίλ των πολλών εκατομμυρίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags