Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog για τον Νο2 τερματοφύλακα στο Λιμάνι!
| 2019-06-16 10:05:00

Τον "έκοψε" ο Μαρτίνς, "πανικός" στο λιμάνι - Απίθανα ονόματα - Μόνο ελεύθεροι - "Γέλια" από Σα

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον "έκοψε" ο Μαρτίνς, "πανικός" στο λιμάνι - Απίθανα ονόματα - Μόνο ελεύθεροι - "Γέλια" από Σα

Μεταγραφή για... πάγκο. Ποιοι ακούγονται. Ξέρεις κανέναν;

Ολυμπιακός: Η οριστικοποίηση της παραμονής του Ζοσέ Σα, θέμα που κράτησε μήνες. Είχε happy end όμως και έτσι ο Πορτογάλος «μονιμοποίηθηκε» στον Πειραιά. Από το… πουθενά, ο Ολυμπιακός άρπαξε τον ταλαντούχο διεθνή με την Ελπίδων τερματοφύλακα, Μάριο Σιαμπάνη, γεγονός που ιεραρχικά καπάρωσε τη θέση Νο3 στην αξιολόγηση των γκολκίπερς των «ερυθρόλευκων» για την ερχόμενη σεζόν. 

Αυτό που εκκρεμεί, είναι η θέση του Νο2, του αναπληρωματικού του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Ο Λοντίγκιν δεν παραμένει, για τον Σαράνοφ, ο οποίος «έπαιξε» με αξιώσεις στο προηγούμενο διάστημα, φέρεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρνητική εισήγηση, οπότε μαζί με όλα τα υπόλοιπα, σαφώς πιο… καίρια θέματα για την ενίσχυση του Ολυμπιακού, παραμένει ανοιχτό και γεμάτο ονόματα υποψηφίων το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μουριέλ. Πρόκειται για 32χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, μεγάλο αδερφό του γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Αλισον, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Μπελενένσες.

Είναι ελεύθερος, οπότε η περίπτωση του είναι σαφώς εφικτή, το πρόβλημα ωστόσο έγκειται στο ότι είναι Βραζιλιάνος και ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγάλη… ευελιξία στο θέμα των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών, που είναι μεγαλύτεροι των 23 ετών, στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. 

Δύο άλλους υποψηφίους αναφέρεται η Sportday. Αμφότεροι ομόσταυλοι την τελευταία διετία, αφού αποτέλεσαν το δίδυμο των τερματοφύλακων της Γκρασχόπερς, της ομάδας δηλαδή που υποβιβάστηκε από την 1η κατηγορία του ελβετικού πρωταθλήματος. Βασικός ο διεθνής με την Αυστρία, 28χρονος Χάιντς Λίντνερ, αναπληρωματικός, ο 23χρονος Ματέο Μάτιτς.

Ο τελευταίος δεν φαντάζει περίπτωση ικανή να «συγκινήσει» βάσει βιογραφικού, ο πρώτος όμως, ο Λίντνερ,  έχει εμπειρία σε πρωταγωνιστικό επίπεδο αφού για χρόνια διατέλεσε βασικός τερματοφύλακας της Αούστρια Βιέννης, προτού μετακομίσει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Κίνηση όμως που δεν λειτούργησε, αφού στα δύο χρόνια της παραμονής του εκεί, αγωνίστηκε σε ένα μόλις ματς Μπουντεσλίγκα, ωστόσο ανέκτησε δυναμική μετακομίζοντας στην Γκρασχόπερς, όπου την τελευταία διετία ήταν αναντικατάστατος, διατηρώντας έτσι τη θέση του και στην εθνική Αυστρίας. 

Αμφότεροι είναι ελεύθεροι, αμφότεροι συνεπώς εντός πλαισίου των «ερυθρόλευκων», αν πρέπει όμως να κρατήσουμε μια περίπτωση ως ενδιαφέρουσα και κατάλληλα – βάσει όλων των απαιτούμενων προϋποθέσεων που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη κίνηση στον Ολυμπιακό - τότε αυτή σίγουρα θα είναι του Λίντνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό παρασκήνιο με Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό - Θα χαζέψει ο κόσμος - Ψηλός από την Κίνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags