Facebook Pixel Ποιος είναι ο Πρίγκιπας Σουλτάν; (ΦΩΤΟ)
| 2011-09-21 17:29:00

Ποιος είναι ο Πρίγκιπας Σουλτάν; (ΦΩΤΟ)

Ποιος είναι ο Πρίγκιπας Σουλτάν; (ΦΩΤΟ)

Η έρευνα στο Κουρκούτι δεν σταματά ποτέ. Μετά την επιτυχία της χθεσινής έρευνας με τον Βλάση Τσάκα (που όπως αποφασίσαμε δημοκρατικά μέσω Facebook έδειξε ότι ο Τσάκας είναι ο Άζαματ Μπάγκατοφ, ο φίλος του Μπόρατ) ήρθε η ώρα να ερευνήσω και το ποιόν του Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ.

Τα τεκμήρια που προσκόμισε ο Βλάσης Τσάκας δεν μου γέμισαν το μάτι, η φωτογραφία ήταν πιθανότατα μονταρισμένη και αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Ποιος είναι τελικά ο Πρίγκιπας Σουλτάν; Χιλιάδες υποψήφιοι απορρίφθηκαν και σας έχω τους επικρατέστερους:

1. Ο Πρίγκιπας Σουλτάν (θα το κρατήσω το “Σουλτάν” γιατί φαίνεται αρκετά αληθινό) μπορεί να είναι ο Γιώργος-Τζέφρυ Παπανδρέου. Ο Τζέφρυ μετά το ιστορικό “Λεφτά υπάρχουν”, βάλθηκε να αποδείξει ότι δεν έχει πει το μεγαλύτερο ψέμα της μεταπολίτευσης. Αποφάσισε να ξοδέψει μερικά δις από τα έσοδα του φόρου στην κατοικία, αγοράζοντας τον Παναθηναϊκό και φέρνοντας ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μέσι, Ριμπερί, Κριστιάνο Ρονάλντο και Πουγιόλ θα φορέσουν την πράσινη φανέλα, ενώ τα υπόλοιπα δις θα γίνουν μίζες για τους ατζέντηδες, από συνήθεια και μόνο…

2. Ο Κώστας Μήτρογλου τόσα χρόνια έκανε οικονομία πηγαίνοντας παντού με το GLX και περιόριζε τα έξοδά του μόνο σε κομμωτήρια φροντίζοντας τα φρύδια και τον φράκτη του (όσο είχε). Πλέον ένιωσε ότι είναι σε θέση να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καβάλα σε άλογο θα διαβεί τις πύλες τις Παιανίας και οι πάντες θα τον υποδεχτούν ως ήρωα! Οι πρώτες του δηλώσεις θα είναι “mai siginitai”

3. Ο Μπόρατ! Αφού καταλήξαμε ότι ο Τσάκας δεν είναι άλλος από τον Άζαματ Μπάγκατοφ, τι πιο λογικό ο Πρίγκιπας να είναι ο ίδιος ο Μπόρατ. Τα έσοδα από την ταινία του υπολογίστηκαν ότι φτάνουν να καλύψουν το έλλειμμα του Παναθηναϊκού και πλέον ο ίδιος δείχνει έτοιμος να καλύψει έστω και ένα μικρό ποσοστό της πράσινης ΠΑΕ. Οι συνομιλίες αναμένεται να λήξουν και το deal να χαλάσει όταν θα πει στον Τζίγγερ “I want to sex with you now”

4. Ο ίδιος ο Τσάκας. Όπως έχουμε δει και σε ταινίες του Hollywood, ο Βλάσης Τσάκας (ή αλλιώς Άζαματ) όταν φτάσει η ώρα για τη μεγάλη συνέντευξη Τύπου, θα μπαινοβγαίνει από την αίθουσα περνώντας τυχαία πάντα από τις τουαλέτες. Πάντα τυχαία, θα επιστρέφει ο Πρίγκιπας και τούμπαλιν. Το ύπουλο κόλπο θα το μυριστεί ο Τζίγγερ και το deal θα χαλάσει. Παρόλα αυτά, θα του προταθεί η θέση του νέου Προέδρου…

5. Η Γιώτα Γκιουζέλη. Η απόλυτη ξανθιά (σε λειτουργία) έως καστανή (σε εμφάνιση) της Α1 βόλεϊ γυναικών αφήνει την ΑΕΚ και το ανιαρό πρωτάθλημα βόλεϊ και αποφασίζει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σοκάρεται όταν ακούει ότι το ποσό που καταλάθος είπε δεν ήταν 220 ευρώ, αλλά 220 εκατομμύρια ευρώ. Οι αποκλειστικές δηλώσεις της στην κάμερα του Κουρκούτι την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο συμπαθής στο κοινό και το κοινό με τη σειρά του της συγχωρεί την στιγμιαία αφέλεια. Ο Τσάκας την πολιορκεί αφόρητα και η Γιώτα αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα ψάχνοντας την τύχη της στο εξωτερικό… (δείτε και τη συνέντευξη)

6. Πολλοί το έλεγαν, λίγοι το πίστευαν: Ο ίδιος ο Τζίγγερ με σκοπό να ασκήσει πίεση στον Ανδρέα Βγενόπουλο μεταμφιέζεται σε Άραβα και ζητά να αγοράσει τις ίδιες του τις μετοχές. Οι αντιδράσεις του όταν του λένε το ποσό που πρέπει να πληρώσει για να γίνει η συνέντευξη Τύπου, τον προδίδουν, και το μεγάλο κόλπο χαλάει την τελευταία στιγμή. Απογοητευμένος δηλώνει που δεν κατάφερε να αγοράσει τις μετοχές του…

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags