Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Ατάκες που θα συζητηθούν από ποδοσφαιρικό γνώστη
| 2019-06-16 11:30:00

"Πρωτάθλημα ο Άρης, Γκαρσία στον Ολυμπιακό, εκτοξεύεται η ΑΕΚ - Δέλλας αντί Αναστασιάδη"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Πρωτάθλημα ο Άρης, Γκαρσία στον Ολυμπιακό, εκτοξεύεται η ΑΕΚ - Δέλλας αντί Αναστασιάδη"!

Ατάκες-φωτιά στο sportdog. "Πρόβλημα με Παπασταθόπουλο".

Άρης - Ολυμπιακός: Ατάκες που θα συζητηθούν από ποδοσφαιρικό γνώστη. Την άποψη ότι ο Άρης κάνει μεθοδικές κινήσεις στις μεταγραφές εξέφρασε ο Ντίνος Μπαλής. Ο παλιός μέσος των Θεσσαλονικιών που έπαιξε και στην ΑΕΚ μίλησε στο sportdog για την ενίσχυση των "κίτρινων", υποστήριξε, ότι ο Ματέο Γκαρσία πάει στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η επιστροφή της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια θα φέρει την εκτόξευσή της.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Ελλάδας μετά τις ήττες από Ιταλία και Αρμενία και έδειξε την προτίμησή του στον Δέλλα σε περίπτωση αποχώρησης του Αναστασιάδη.

Πώς σας φαίνονται οι κινήσεις του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι;

"Ο Άρης έκανε καλές μεταγραφές ειδικά τον περασμένο Δεκέμβριο. Και οι δύο προσθήκες που έκανε μπήκαν κατευθείαν στην ομάδα. Γενικά βλέπω ότι κατέχουν τις μεταγραφές. Ανάλογα με τα οικονομικά του Άρη παίρνουν οικονομικούς παίκτες. Γι' αυτό και παρατηρήθηκε η ομάδα να ανεβαίνει ένα κλικ. Έφυγε από τα Τάρταρα από τη Γ' Εθνική και έφτασε να βγει Ευρώπη την πρώτη χρονιά στη Super League με μία ομάδα ποιοτική. Οι μεταγραφές είναι μεθοδικές και προσεγμένες, που σημαίνει ότι ξέρουν τι θέλουν. Σίγουρα δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να πάρουν παίκτες από το πάνω ράφι, αλλά οι επιλογές είναι σωστές. Θα ήθελα όμως να δούμε πρώτα τον Σούντγκρεν και τον Ντουάρτε πριν σχολιάσουμε τι παίκτες είναι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Παντελίδη. Είναι πολύ καλός προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι οι μεταγραφές θα φέρουν τον Άρη ένα επίπεδο παραπάνω".

Είναι πλήγμα για τον Άρη η αποχώρηση του Γκαρσία;

"Ο Ματέο Γκαρσία είναι σίγουρο ότι φεύγει. Πιστεύω ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Γενικά υπάρχει καλή σχέση μεταξύ των δύο ομάδων. Σιώπης, Φετφατζίδης έπαιξαν από τον Ολυμπιακό στον Άρη. Ακούστηκε ότι ο Άρης ψάχτηκε με Ντουρμισάι. Είμαι σίγουρος, ότι αυτό θα βγει σε καλό για την ομάδα".

Πώς σχολιάζετε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη ότι θέλει να αγοράσει τον Άρη;

"Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει τον Άρη. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την περσινή πορεία της ομάδας μου. Εκεί που έφτασε ήταν το ταβάνι της. Μακάρι να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα. Μία ομάδα όμως δεν χτίζεται σε μία μέρα. Θέλει χρόνο μία ομάδα να ετοιμαστεί".

Πώς περιμένετε την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια;

"Εγώ πιστεύω ότι πρώτο μέλημα και όλες οι δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί για να γίνει η Αγιά Σοφιά. Εκεί πάνω θα πατήσει η ΑΕΚ και θα εκτοξευτεί τα επόμενα χρόνια. Η ΑΕΚ θα επενδύσει και θα κάνει μία πολύ μεγάλη ομάδα, όταν θα έχει το δικό της σπίτι έτοιμο. Είμαι σίγουρος ότι θα επενδυθούν πολλά. Όταν μία ομάδα έχει δικό της γήπεδο, συμπεριφέρεται και ενεργεί αλλιώς. Ένα μοντέρνο γήπεδο θα δημιουργήσει φιλάθλους. Αυτή τη δυναμική θα εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ για να χτίσει ένα πολύ λαμπρό μέλλον".

Πώς κρίνετε την κατάσταση στην Εθνική;

"Τραγωδία. Είναι σε κακό χάλι. Είναι κρίμα μια ομάδα που πήρε το Euro 2004 να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Ο Άγγελος είναι καλό παιδί αλλά αυτή η κατάσταση δεν αρέσει σε κανέναν. Δεν είναι εμφάνιση αυτή. Δεν είναι αποτελέσματα αυτά".

Η παρέμβαση Παπασταθόπουλου πώς σας φάνηκε;

"Είναι αρχηγός. Έχει το δικαίωμα να μιλήσει. Θα προτιμούσα όμως να τα πει μέσα στα αποδυτήρια. Ίσως ένιωσε την ανάγκη να τα πει δημόσια. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Είναι σοβαρό παιδί. Έχει δικαίωμα να πει μία κουβέντα. Ως Ντίνος όμως πιστεύω, ότι όλα αυτά δεν έπρεπε να τα πει δημόσια. Όταν βγάζεις τα άπλυτα στη φόρα δεν κάνεις καλό. Παίρνει διαστάσεις το πράγμα και δημιουργείς πρόβλημα".

Ακούγονται κάποια ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του Αναστασιάδη, όπως του Δέλλα, του Ουζουνίδη και του Χιμένεθ. Εσείς ποιον θα προτιμούσατε;

"Εγώ δεν σας κρύβω ότι δεν θέλω να φύγει ο Άγγελος. Είναι τίμιος και καλός. Υπήρξαμε συμπαίκτες. Αν όμως φύγει, θα ήθελα στην Εθνική τον Δέλλα. Είναι κομμάτι αναπόσπαστο της ομάδας. Ήταν μέλος της ομάδας που πήραμε το Euro. Είναι σοβαρό παιδί. Του έχω μία αδυναμία. Αν φύγει ο Άγγελος είμαι ξεκάθαρα υπέρ του Δέλλα. Η πορεία του η προπονητική έδειξε πολλά. Είναι στο πνεύμα της ομάδας. Θα είναι για καλό της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει "βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Φεύγει για 1,5 εκατ. το διαμάντι - Το ξέρει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags