Facebook Pixel Συνέντευξη για Καρβάλιο και Σουντανί που θέλει ο Ολυμπιακός
| 2019-06-16 22:00:00

"Πολλά λάθη ο Σουντανί - Μην πάρει Καρβάλιο, είναι... Λυμπερόπουλος - Καθάρισε με Μαρινάκη"

του Γιώργου Κτενά
"Πολλά λάθη ο Σουντανί - Μην πάρει Καρβάλιο, είναι... Λυμπερόπουλος - Καθάρισε με Μαρινάκη"

"Θέλω Φορτούνη". Πρόεδρος οπαδών της Νότιγχαμ στο sportdog!

Τα ονόματα των Ζοάο Καρβάλιο και Χιλάλ Σουντανί πρωταγωνιστούν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιοι να φορέσουν τη ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς οι δύο παίκτες είναι σχετικά εύκολο να έρθουν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γι' αυτό και το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Λαμπριανίδη, πρόεδρο της Λέσχης Φίλων Νότιγχαμ Φόρεστ Ελλάδας, προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι το ρεπορτάζ μέσα από την ομάδα.

Για τον επιπόλαιο Σουντανί που η θέση του είναι εκείνη του αμυντικού χαφ, κι όχι του εξτρέμ-επιθετικού όπως παρουσιάζεται από τον Τύπο, αλλά και για τον φαντεζί Καρβάλιο που πολύ θα ήθελαν οι οπαδοί να συνεχίσει στη Νότιγχαμ.

"Επιπόλαιος και χωρίς συγκέντρωση - Δεν κάνει για την επίθεση"

Κύριε Λαμπριανίδη, το όνομα του Σουντανί βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιος για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου. Ποια είναι η άποψή σας για τον Αλγερινό;

"Κάνει πολλά λάθη. Είναι λίγο επιπόλαιος, δεν είναι συγκεντρωμένος. Καλός παίκτης αλλά λίγο επιπόλαιος. Φέτος ο Μάρτιν Ο' Νιλ τον έβαλε σε διάφορες θέσεις. Αλλά νομίζω ότι αυτή που του ταιριάζει περισσότερο είναι μπροστά από τους αμυντικούς".

Ο Τύπος στην Ελλάδα αναφέρει ότι είναι εξτρέμ που παίζει και ως επιθετικός.

"Για επιθετικός δεν κάνει, καμιά σχέση. Αμυντικός χαφ είναι, η θέση που του ταιριάζει περισσότερο είναι εκείνη μπροστά από τους αμυντικούς. Εκείνος, φυσικά, που θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, αν έρθει, είναι ο Καρβάλιο".



"Φαντεζί - Μην έρθει στον Ολυμπιακό - Έχει μέταλλο"


Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο;

"Ακούγεται στην Αγγλία ότι μπορεί να φύγει για τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ θα προτιμούσα να μη φύγει. Να τον κρατήσουμε και να μην έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν μας αρέσει πολύ αυτό το πινγκ πονγκ που γίνεται μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά είναι λογικό να υπάρχει λόγω του κοινού ιδιοκτήτη. Αν θέλουν να ανέβει η ομάδα στην Premier League, χρειάζονται παίκτες με το μέταλλο του Καρβάλιο".

Ταιριάζει ως παίκτης στον Ολυμπιακό, αν έρθει τελικά στην Ελλάδα;

"Είναι φαντεζί παίκτης, δίνει λύσεις μέσα στο γήπεδο, κάνει διάφορες δουλειές. Αλλά για να προσαρμοστεί στην Αγγλία χρειάστηκε έναν χρόνο. Και στην Ελλάδα αν έρθει, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Η θέση του, πάντως, είναι εκείνη που έπαιζε ο Λυμπερόπουλος. Πίσω από τον επιθετικό".



"Θέλω Φορτούνη - Νοικοκύρης και με όραμα ο Μαρινάκης"


Σε ένα υποθετικό σενάριο, στο ανάποδο δρομολόγιο ποιον θα θέλατε από το ρόστερ του Ολυμπιακού στη Νότιγχαμ;

"Εντάξει, αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, δε νομίζω ότι μπορούμε να το συζητήσουμε. Τον Φορτούνη. Ποιος δεν θα ήθελε αυτόν τον παίκτη;".

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια περισσότερα για τη Νότιγχαμ, το νέο γήπεδο, το όνειρο της ανόδου. 

"Η ομάδα έχει νοικοκυρευτεί με τον Μαρινάκη και έχει ξεχρεώσει. Μια ζωή ήταν χρεωμένη, δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές κ.λπ. Τώρα αυτά δεν υπάρχουν. Το γήπεδο ήδη αρχίζει και αλλάζει, φέτος μάλιστα θα δώσει λιγότερα διαρκείας γιατί ήδη έχει αρχίσει να φτιάχνει ένα κομμάτι του. Δείχνει ότι έχει όραμα, θέλει να ανεβάσει κατηγορία την ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... πήρε και φεύγει από το Λιμάνι - "Άρχισα να τρελαίνομαι στον Ολυμπιακό"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags