Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ο Μπρούνο θα γίνει αντι-Φορτούνης;
| 2019-06-17 13:00:00

Απίστευτος αντι-Φορτούνης - Δεν έχει παίξει ποτέ δεκάρι - 4 γκολ σε 1,5 χρόνο - Είναι δυνατόν;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος αντι-Φορτούνης - Δεν έχει παίξει ποτέ δεκάρι - 4 γκολ σε 1,5 χρόνο - Είναι δυνατόν;

Φοβερά πράγματα. Ήρθε ήδη Ελλάδα. Θα... τρελαθεί ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Εφτασε λοιπόν Αθήνα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται εντός των αμέσως επόμενων ημερών να ολοκληρώσει τη μετακόμιση του στον Ολυμπιακό. Μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα, αφού παρότι η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ήταν δεδομένη εδώ και πολύ καιρό, εν τούτοις κάτι οι απαιτήσεις της ομάδας του, της Λασκ Λίντσερ, κάτι οι αμφιβολίες που υπήρχαν σε πολλούς εντός του Ολυμπιακού αναφορικά με την χρησιμότητα μιας τέτοιας προσθήκης, καθυστέρησαν την ολοκλήρωση του deal.

Αμφιβολίες που δημιουργούνται από μια απλή ανάγνωση των επιδόσεων του Μπρούνο, ο οποίος στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα, σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε 4 γκολ και 7 ασίστ. Νούμερα που σίγουρα δεν τον κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς πως έπεσε στις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του Ατρόμητου, ο οποίος την πρώτη χρονιά του Μπρούνο είχε στις τάξεις του τον MVP του πρωταθλήματος (Ουάρντα) και τη δεύτερη, τον 1ο σκόρερ (Κουλούρη). 

Παράλληλα, αναζητώντας λίγο το κατά πόσον μπορεί να στοιχειοθετηθεί η άποψη πως ο Βραζιλιάνος αποκτάται κυρίως για να αποτελέσει το back – up του Κώστα Φορτούνη, σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον επιθετικό, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την καριέρα του Μπρούνο, πως μόνο σε τέτοιο ρόλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Στα 30 ματς που ξεκίνησε πέρυσι στον Ατρόμητο, μόλις τα 3 αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση.

Στην αμέσως προηγούμενη σεζόν, τόσο στον Ατρόμητο όσο και στο πρώτο μισό της χρονιάς, στη Λασκ, μόλις σε ένα ματς έπαιξε σε ρόλο «δεκαριού», τη σεζόν 2016-17 (στη 2η κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος) ποτέ και την αμέσως προηγούμενη – και πρώτη του σε ευρωπαϊκό έδαφος – πάλι στο πλαίσιο της 2ης κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος, μόλις δύο φορές σε σύνολο 27 παιχνιδιών.

Συνολικά, τον συγκεκριμένο ρόλο των επωμίστηκε έξι φορές σε σύνολο 123 παιχνιδιών σε μια τετραετία, γεγονός που δεδομένα, δεν καθιστά τον Μπρούνο ούτε κεντρικό μεσοεπιθετικό, ούτε «δεκάρι», ούτε «αντί-Φορτούνη»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουγάτσα με κρέμα γλυκιά στον ΠΑΟΚ! Απίθανο ρεπορτάζ για Δικέφαλο - Μυθικό deal πολλών εκατ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags