Facebook Pixel ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Συγκινεί το μήνυμα για το "αντίο" του στην Ένωση
| 2019-06-17 23:30:00

Συγκινεί ο Μπακασέτας - Κατάθεση ψυχής για το "αντίο" του στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκινεί ο Μπακασέτας - Κατάθεση ψυχής για το "αντίο" του στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Αξίζει να διαβάσουν το μήνυμά του οι φίλοι της Ένωσης.

ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Μετά από τρία χρόνια ο Έλληνας άσος αποχαιρετά την Ένωση, καθώς πωλήθηκε στην τουρκική Αλάνιασπορ.

Ο "Μπάκα" είπε το δικό του "αντίο" στην αγαπημένη του ομάδα με συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, στο οποίο ευχαρίστησε τους οπαδούς, αλλά και τους αφανείς ήρωες που δουλεύουν στην ομάδα.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Ακόμα και σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μου αλλά οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!!

Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους.

Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστής αλλά όλο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη και επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!!

Αγάπησα και θ’ αγαπώ αυτή την ομάδα γιατί εκτός του ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής, έγινα ακόμα καλύτερος άνθρωπος!

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, την διοίκηση και όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά, τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα.

Τους αφανείς ήρωες: Τον Μπούρου, τον Κάρβου, τον Στάθα, τον Διονύση, τον Παναγιώτη, τον Ανδρέα, τον Αλέξη τον Μήτσι, τον Γιωργάκη, τον Σπύρο, τον Πανουργιά, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Χρυσόστομο, τον Μουλίνο, τον Μουλίνο τζούνιορ, τον Κωτσή και τον κύριο Παναγιωτάρα που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!!

Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ό,τι κι αν έχει γίνει και ό,τι κι αν έγινε, έτσι μου αξίζει να φύγω και τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!!

Εις το επανιδείν»!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακομα κ σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μου αλλα οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!! Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή ν αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους.. Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστή αλλα ολο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη κ επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!! Αγάπησα κ θ´αγαπω αυτή την ομάδα γιατί εκτός τ ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής,έγινα ακομα καλύτερος ανθρωπος! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, την διοίκηση κ όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά,τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά αλλα κ η ομάδα. Τους αφανεις ηρωες:Τον Μπουρου, τον Καρβου τον Σταθα,τον Διονύση,τον Παναγιώτη,τον Ανδρεα,τον Αλέξη τον Μητσι,τον Γιωργακη,τον Σπύρο,τον Πανουργιά,τον Μανώλη,τον Γιώργο,τον Χρυσοστομο,τον Μουλινο,τον Μουλινο τζούνιορ,τον Κωτσή κ τον κύριο Παναγιωταρα που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!! Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ότι κ αν έχει γίνει κ ότι κ αν έγινε,έτσι μου αξίζει να φυγω κ τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!! Εις το επανιδείν!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags