Facebook Pixel ΑΕΚ - Τσίκο Ζεράλδες: Το τεράστιο ρίσκο του Μιγκέλ Καρντόσο
| 2019-06-18 10:43:00

"Τρελάθηκε" ο Καρντόσο - Γι’ αυτό "έφαγε" top όνομα - Απίστευτη εισήγηση - Τεράστιο ρίσκο για ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρελάθηκε" ο Καρντόσο - Γι’ αυτό "έφαγε" top όνομα - Απίστευτη εισήγηση - Τεράστιο ρίσκο για ΑΕΚ!

Δεν υπάρχει η... καψούρα. Ποιο είναι το κακό σενάριο; Θα του βγει;

ΑΕΚ - Τσίκο Ζεράλδες: "Καψούρα" του Μιγκέλ Καρντόσο. Πλέον, είναι πανθυμολογούμενο. Για χάρη του αν θέλετε, η Ένωση συναίνεσε σε πρόταση παραχώρησης του Τάσου Μπακασέτα, που σε άλλες εποχές δεν θα έκανε ποτέ δεκτή. Για τον Τσίκο Ζεράλδες ο λόγος, τον Πορτογάλο χαφ, από τα... πόδια του οποίου ο νέος προπονητής της Ένωσης θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του στους "κιτρινόμαυρους".

Το σίριαλ, για παίκτη που δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ, ομολογουμένως, τράβηξε αρκετά. Σήμερα, παρουσιάζεται πως είναι η... d-day, η deal-day, αφού όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής θα ανανεώσει για έναν χρόνο με τα "λιοντάρια" και στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απλώς δανεισμός. Τίποτα περισσότερο. Ούτε διετής, ούτε option αγοράς, ούτε τίποτα. Δικαιολογείται με τη μεγάλη επιθυμία του Μιγκέλ Καρντόσο να βάλει στη μηχανή του τον Τσίκο Ζεράλδες, ανεξαρτήτως προϋποθέσεων, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στο πρωτοσέλιδό της η "ΩΡΑ".

Το θέμα όμως είναι, η ΑΕΚ, τι ακριβώς κερδίζει; Κάνοντας μια αναγωγή στον χρόνο. Τέτοια εποχή, ο Πορτογάλος δεν θα της ανήκει. Δεν θα μπορεί να τον αγοράσει, θα έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ, οπότε δεν θα μπορεί να διαπραγματευτεί -τότε- ευνοϊκότερους όρους για να τον κάνει δικό της.

Έτσι, θα μετράει... -2 ποδοσφαιριστές στο "10", στη θέση πίσω από τον φορ, για την οποία προαλείφεται ο 24χρονος μέσος (αφού έχει ήδη αποχωρήσει και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος κακά τα ψέματα, ποτέ δεν αξιοποιήθηκε στη συγκεκριμένη, φυσική του θέση). 

Και αυτό, είναι το καλό σενάριο. Να έχει δηλαδή "πιάσει" ο παίκτης, να έχει δικαιώσει την επιμονή του προπονητή. Διαφορετικά, η απόφαση που παίρνει η Ένωση -η οποία εύλογα γεννά ερωτηματικά- απλώς να δανειστεί (κυριολεκτικά) έναν ποδοσφαιριστή, στον οποίο δεν θα έχει το παραμικρό δικαίωμα αγοράς, θα είναι μια πολύ μεγάλη και πολύπλευρη αποτυχία.

Το θέλει όμως ο νέος της προπονητής. Ανεξαρτήτως προϋποθέσεων. Και όπως φαίνεται είναι διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο και η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση να του κάνει το χατίρι, παρότι δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό όφελος για την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags