Facebook Pixel AEK: Πληροφορία... ΣΟΚ για Βράνιες - "Τελειωμένος" ο Σιμάο - Τσόριτς για Μπάρκα
| 2019-06-19 10:32:00

Πληροφορία... ΣΟΚ για Βράνιες - Σκάει νέο "μπαμ" - Παίρνει "τελειωμένο"; - Νέος Πόνσε, κάνει 6 εκατ.

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πληροφορία... ΣΟΚ για Βράνιες - Σκάει νέο "μπαμ" - Παίρνει "τελειωμένο"; - Νέος Πόνσε, κάνει 6 εκατ.

Ξανά deal Ζεράλδες στην ΑΕΚ. Ποιος στέλνει... πακέτο στον Τίγρη;

Και τελικά, η ανατροπή έγινε. Και έτσι, ο Όγκνιεν Βράνιες, αυτός για τον οποίο ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε βάλει "φρένο" λίγο μετά τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην Ένωση.

Επιστροφή με συγκεκριμένο φυσικά ορίζοντα, αφού μετά το deal απλού και... σκέτου δανεισμού του Φρανσίσκο Ζεράλδες, η ΑΕΚ έκανε ακριβώς το ίδιο και με την περίπτωση του Βόσνιου στόπερ, χωρίς δηλαδή να έχει ή να διατηρεί option αγοράς του.

Έτσι, με παίκτη που παρουσιάζονταν πως δεν ταίριαζε (αγωνιστικά) στο προφίλ του κεντρικού αμυντικού που ήθελε ο νιόφερτος Πορτογάλος προπονητής, κλείνει το θέμα του στόπερ που αναζητούσε η ομάδα για να κλείσει τις θέσεις στην καρδιά της άμυνας για τη συγκεκριμένη θέση. Και πλέον, οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνουν έναν χαφ, έναν τουλάχιστον εξτρέμ και έναν φορ, έναν "αντι-Πόνσε".

Για τον χαφ, υπάρχουν ονόματα σήμερα που εμφανίζονται στον Τύπο. Πρώτος, στην ΩΡΑ, ο Πορτογάλος Νταβίντ Σιμάο. Μετακόμισε στο Βέλγιο τον περασμένο Ιανουάριο για χάρη της Αντβέρπ, ύστερα από 1,5 γεμάτη σεζόν στην Μποαβίστα, δεν έκανε όμως καλό δεύτερο μισό στον βελγικό σύλλογο με αποτέλεσμα να έχει τεθεί στο περιθώριο και πρακτικά να τίθεται θέμα αποχώρησής του.

Προφανώς, έχοντας δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Αντβέρπ θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για την απόκτηση του 29χρονου χαφ, αν φυσικά ο Μιγκέλ Καρντόσο (ή όποιος άλλος αποφασίζει…) κρίνει πως αυτός είναι ο ιδανικός χαφ που ψάχνει για την Ένωση.

Το δεύτερο όνομα που καταγράφεται είναι αυτό του Άντε Τσόριτς. Πρόκειται για 22χρονο Κροάτη μέσο, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από τη Ρόμα (έναντι 6 εκατ. ευρώ), χωρίς όμως να πατήσει ουσιαστικά το πόδι του στο χορτάρι του "Ολίμπικο".

Η αλλαγή προπονητή στους "τζιαλορόσι" δύσκολα θα αλλάξει τη μοίρα του, δεδομένο πως οι Ρωμαίοι ψάχνουν μια λύση για να του δώσουν τουλάχιστον μια ευκαιρία να βρει και να πάρει χρόνο συμμετοχής και όπως καταγράφει σήμερα το Sportime, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στο πακέτο που η Ρόμα ετοιμάζει για τον Βασίλη Μπάρκα.

Πλεονέκτημα της Ένωσης για τον τρόπο που σκέφτονται οι παράγοντες των Ρωμαίων και το πρότερο θετικό πρόσημο από τον τρόπο που διαχειρίστηκε ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο της Ρόμα, τον Έκι Πόνσε, ο οποίος από εκεί που ήταν στα αζήτητα των "τζιαλορόσι" τους φέρνει 9 εκατ. ευρώ (λόγω της μεταγραφής του στην Σπαρτάκ) εξαιτίας των όσων έκανε στην Ένωση.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags