Facebook Pixel Οργή στην ΑΕΚ για Τριτσώνη!
| 2011-09-21 22:33:00

Οργή στην ΑΕΚ για Τριτσώνη!

Οργή στην ΑΕΚ για Τριτσώνη!

Μεγάλα παράπονα στην Ενωση για τον Αθηναίο ρέφερι που έχει… παρελθόν από το Καραϊσκάκη

Αναβίωσαν σκηνές από το Καραϊσκάκη σήμερα στην Ξάνθη με τον Τριτσώνη. Ο ρέφερι από το σύνδεσμο της Αθήνας φρόντισε πάλι σε αγώνα της ΑΕΚ να κάνει λάθη υπέρ του αντιπάλου της, όπως είχε κάνει και τότε απέναντι στον Ολυμπιακό ως τέταρτος όταν και μέτρησε ένα άκυρο γκολ του Παπαδόπουλου (είχε ακυρωθεί αρχικά!) και με τον Μήτρογλου να είναι οφσάιντ! Σήμερα στην Ξάνθη ο Τριτσώνης «έσπρωχνε» σε όλο το 90λεπτο την Ξάνθη.

Ξεκίνησε το ματς χαρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες στην γηπεδούχο, ενώ στα δύο πρώτα φάουλ της ΑΕΚ κιτρίνισε Μάκο και Καράμπελα (δικαίως ο δεύτερος). Συνολικά έδωσε έξι κίτρινες στην ΑΕΚ και μία στην Ξάνθη! Στην κίτρινη κάρτα του Λυμπερόπουλο ο αντίπαλος κάνει τον τσαμπουκά στον παίκτη της ΑΕΚ, ενώ στην κίτρινη του Αραμπατζή τον τιμωρεί επειδή δεν στέκεται η μπάλα από τον αέρα!!

Στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται και για τις πολλές καθυστερήσεις που έδειξε, αλλά και για τα φάουλ στο τέλος που έβαζαν την Ξάνθη στην περιοχή του δικεφάλου. Η οργή της ΑΕΚ είναι μεγάλη και μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ και οι άνθρωποι της ομάδας παραπονέθηκαν στον Τριτσώνη, ενώ δεν αποκλείεται να βγει και ανακοίνωση για τα όργια του στα Πηγάδια.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags