Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι στην ΑΕΚ - Με ποιον τα έβαλαν - Απειλούν με μήνυση! (ΦΩΤΟ)
| 2019-06-20 22:30:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ - Με ποιον τα έβαλαν - Απειλούν με μήνυση! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στην ΑΕΚ - Με ποιον τα έβαλαν - Απειλούν με μήνυση! (ΦΩΤΟ)

Έξω φρενών οι άνθρωποι της Ένωσης!

ΑΕΚ: Μια είδηση που κυκλοφόρησε νωρίτερα στην Τουρκία εξόργισε τους ανθρώπους του Δικεφάλου, οι οποίοι κάνουν λόγο για απάτη.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Λεβέντ Ουμίτ Ερόλ, αναφέρει μέσω ανάρτησης στο Twitter ότι η Ένωση έχει προσεγγίσει τον αθλητικό διευθυντή της Μαλάτιασπορ, Αλί Ραβτσί.

Μάλιστα, ανέβασε στο Twitter και ένα έγγραφο με σημερινή ημερομηνία, το οποίο φέρεται να υπογράφει ο Μηνάς Λυσάνδρου, το οποίο αναφέρει τα εξής:

"Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό τη δουλειά σας και θα ήθελα να εξετάσω το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί σας. Θα ήθελα να σας καλέσω στην Αθήνα για μια πρώτη συνάντηση για να συζητήσουμε από κοντά τις μεθόδους δουλειάς σας, αλλά και τυχόν ιδέες που ίσως έχετε και θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο τρέχον πρόγραμμά μας, ώστε να κάνουμε την ομάδα μας πρωταθλήτρια, όπως της αξίζει. Κατάλληλες ημερομηνίες για μας θα ήταν 1-3 Ιουλίου. Θα ήταν εξαιρετικό αν μπορούσατε να έρθετε. Περιμένω την απάντησή σας".

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν άμεση, καθώς προέβη σε διάψευση της είδησης και μάλιστα έκανε λόγο για "έγγραφο-μαϊμού"!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου διευκρινίζουν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν ακόμα και δικαστικά, καθώς επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της ΠΑΕ.

Οι "κιτρινόμαυροι" ζητούν από τον Ερόλ να ανακαλέσει την ψευδή είδηση που αναπαρήγαγε και να απολογηθεί δημοσίως.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags