Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ενέα Μιχάι: Δεν έχει "κλείσει" ακόμα το deal - Χοντρά λεφτά από Σαββίδη
| 2019-06-21 19:04:00

Δεν έκλεισε ο Μιχάι - Χοντρά λεφτά Σαββίδη - Θα κάνει τέτοιο... δώρο; - Πάει για μεταγραφή-ρεκόρ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν έκλεισε ο Μιχάι - Χοντρά λεφτά Σαββίδη - Θα κάνει τέτοιο... δώρο; - Πάει για μεταγραφή-ρεκόρ!

Διπλή πρόταση του ΠΑΟΚ. Πού... σκαλώνει. "Σκοτώνει" τον μικρό;

Ο στόπερ που έλειπε από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να συμπληρωθεί η τετράδα (Βαρέλα, Κρέσπο, Ινγκασον), βρέθηκε στο πρόσωπο του Ενέα Μιχάι. Ο διεθνής Αλβανός άσος του Παναιτωλικού ήταν ένας από τους λίγους που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του «δικεφάλου» εντός συνόρων και μεθοδικά, εδώ και καιρό, έχουν κινηθεί για την απόκτηση του.  Δεν ήταν η μόνη ελληνική ομάδα που κατέθεσε πρόταση στους Αγρινιώτες, ενώ  υπήρχε και… ανταγωνισμός από το εξωτερικό.

Δεδομένα όμως, η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη που έφτασε στα γραφεία του Παναιτωλικού, οι άνθρωποι του οποίου όμως αναγνωρίζοντας την προσφορά, αλλά και τη δυναμική του Μιχάι,  έδωσαν στον 21χρονο στόπερ τη δυνατότητα να επιλέξει αυτός την ομάδα στην οποία θα συνέχιζε την καριέρα του. Η επιλογή του τελικά ήταν ο Δικέφαλος και τώρα αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι νταμπλούχοι έχουν καταθέσει στον Παναιτωλικό δύο διαφορετικές προτάσεις. Μια που περιλαμβάνει μόνο χρήματα, με ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ και άλλη μία, με μικρότερο ποσό συν τον δανεισμό του νεαρού στόπερ της Κ19 του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μιχαηλίδη. Και εδώ είναι το «κλειδί» της ιστορίας. Ο Παναιτωλικός σε καμία περίπτωση δεν θέλει δανεικό ποδοσφαιριστή, ούτε καν ποδοσφαιριστή στον οποίο ο Δικέφαλος θα έχει δικαιώματα πάνω του (π.χ. επαναγοράς), ενώ από την άλλη, οι νταμπλούχοι δεν θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον νεαρό διεθνή κεντρικό αμυντικό, η μανατζερική πλευρά του οποίου δεν φαίνεται, επιπρόσθετα, να «τρελαίνεται» με την προοπτική της μετακόμισης στον Παναιτωλικό.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη διαφορά δεν είναι ικανή σε καμία περίπτωση να χαλάσει το deal των δύο πλευρών, αφού αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του Μιχαηλίδη, τότε απλούστατα θα ενεργοποιηθεί η προσφορά που περιλαμβάνει μόνο ρευστό και έτσι, ο Μιχάι, θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Παναιτωλικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη "τρέλα"' από Σαββίδη - Τι απαίτησε για τη νέα σεζόν - "Πάγωσε" ο Λουτσέσκου - Γίνεται;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags