Facebook Pixel Γεωργούντζος για Ρονάλντο: "Έτσι θα πάρει την Καλαμάτα - 400 δίνει για διακοπές - Σταματάω την καριέρα μου"
| 2019-06-21 22:05:00

Έπος Γεωργούντζου για Κριστιάνο: "Έτσι παίρνει τη Θύελλα - 400 για διακοπές - Σταματάω την καριέρα"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έπος Γεωργούντζου για Κριστιάνο: "Έτσι παίρνει τη Θύελλα - 400 για διακοπές - Σταματάω την καριέρα"

"Μετά θα ζω με ψωμί και νερό - Μια ατάκα του ήθελα μόνο!"

Πεπεισμένος, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο «ψήθηκε» να πάρει την Καλαμάτα είναι ο Σωτήρης Γεωργούντζος. Ο Μεσσήνιος ρεπόρτερ μίλησε στο Sportdog με πολύ χιούμορ και αποκάλυψε το στόρι της πρότασης που έγινε στον άσο της Γιουβέντους, όπως αποκάλυψε το sdna.

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Εξιστόρησέ μας τι συνέβη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πύλο.

«Ο Ρονάλντο ήταν διακοπές στην Πύλο, στο Costa Navarino. Το όλο στόρι ξεκίνησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Λίγο πριν φύγει έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία και του μίλησαν για τη Μαύρη Θύελλα. Μου είπαν, ότι αν έμενε μία ακόμα θα είχα προλάβει να του πάρω δήλωση. Ε δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω. Θα σταματουσα την καριέρα μου τότε. Δύο παίκτες είναι αυτή την στιγμή στον κόσμο, ο Ρονάλντο και ο Μέσι. Αν πάρεις δήλωση από τον Ρονάλντο τότε σταματάς και ας μην έχεις μετά να φας. Δεν πειράζει, τη βγάζω με ψωμί και νερό!»

Πώς πήγε η κουβέντα στην αγορά της Καλαμάτας;

«Του το πρότειναν. Ήταν εκεί και ο μάνατζερ, ο Ζόρζε Μέντες που είναι λάτρης της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας. Ηθικός αυτουργός της ιστορίας είναι ο Σωτήρης Πουλόπουλος, από τον “Πρωταθλητή”. Αυτός ξεκίνησε τα πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου».

Ποια ήταν η απάντηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ;

«Ο Ρονάλντο χαμογέλασε. Δεν είπε όχι. Είπε πως του χρόνου θα έλθει ξανά και θα το συζητήσει».

Πόσα χρήματα θέλει η Καλαμάτα για να ορθοποδήσει; Φαντάζομαι δεν χρειάζεται τρελό μπάτζετ για το οικονομικό κασέ που απολαμβανει ο Ρονάλντο...

«Η Καλαμάτα, η κακομοίρα είναι 17 χρόνια στη Γ' Εθνική. Και τώρα με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος είναι στη Δ' Εθνική. Φέτος χάλασε μισό εκατομμύριο με 600.000 Ευρώ και δεν ανέβηκε. Ο Απρόσπυργος ξόδεψε 220.000. Οπότε καταλαβαίνετε, ότι δεν είναι θέμα μπάτζετ. Τώρα που η Καλαμάτα είναι Δ' Εθνική με 300-400 ανεβαίνει. Τέτοια ποσά αυτός τα έχει για διακοπές. Τόσα χάλασε εκεί. Του αρέσει επειδή έχει ησυχία».

Αν του έπαιρνες συνέντευξη τί θα τον ρώταγες;

«Εγώ την πρώτη πρόταση την είχα κάνει στον Άβι Γκλέιζερ. Είχα πάει στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός με έναν εξάδελφο που είναι φίλος και συμμαθητής του Άβι. Μεγάλωσαν μαζί στη Νέα Ορλεάνη. Του είχα πει “πάρε τη Μαύρη Θύελλα” και μου είχε απαντήσει “δεν μπορώ τώρα που έχω τη Μάντσεστερ”. Του είπα “πούλα τη μικρή και πάρε τη μεγάλη ομάδα”. Λέγε, λέγε, εγώ δίνω στο Ρονάλντο πιθανότητες 10% να πάρει την Καλαμάτα. Έτσι γίνονται τα μεγάλα ντιλ. Εγώ αν τον είχα σε συνέντευξη για 30 δευτερόλεπτα, με τα ελληνοαχταρμοαγγλικά μου, θα είχα κάνει απίστευτη επιτυχία. Μία ατάκα έφτανε. Είσαι Μαύρη Θύελλα; Ναι είμαι. Αυτό ήθελα, τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags