Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Είναι έτοιμος ο Λάμπρου για επιστροφή
| 2019-06-22 17:15:00

Ατάκα Λάμπρου για τον δανεισμό του - Είναι έτοιμος για επιστροφή στον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Ατάκα Λάμπρου για τον δανεισμό του - Είναι έτοιμος για επιστροφή στον ΠΑΟΚ;

Ο 21χρονος μιλά για δυσκολία.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο PAOK TV, ανοίγοντας τα χαρτιά του αναφορικά με τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Με τον 21χρονο επιθετικό να αναφέρεται στη διαδικασία του δανεισμού, τα κέρδη του και τις αλλαγές που βλέπει στον εαυτό του. Παράλληλα, ο Λάμπρου έκανε τη σύγκριση μεταξύ ολλανδικού και ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ μίλησε για την ανυπομονησία του για την επιστροφή του στον «δικέφαλο του Βορρά», τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάμπρου στην κάμερα του PAOK ΤV:

-Πλέον είσαι υπέρ η κατά του δανεισμού προκειμένου ένας παίκτης να πάρει εμπειρίες και παιχνίδια;

«Είμαι υπέρ γενικά, στο ότι ο δανεισμός δεν είναι κάτι αρνητικό ίσα ίσα που μπορεί να σου βγει σε κάτι πολύ θετικό όπως θεωρώ ότι έγινε και σε μένα, οπότε θεωρώ ότι αν το σωστό είναι να πας δανεικός ώστε να γυρίσεις πιο έτοιμος είναι καλό. Από την άλλη αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην ομάδα και να δώσεις πράγματα τότε είμαι υπέρ του να μείνεις».

-Πόσο έτοιμος νιώθεις μετά την επιστροφή σου;

«Έτοιμος νιώθω από πέρσι βέβαια μου έκανε καλό και αυτός ο χρόνος στο εξωτερικό, οι εμπειρίες που πήρα ήταν σημαντικές και φέτος νιώθω ότι έχω να δώσω πράγματα».

-Πόσο έχεις αλλάξει τον τελευταίο χρόνο και σε τι;

«Σίγουρα έχω αλλάξει έχω βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά έχω ωριμάσει παικτικά θα έλεγα και σίγουρα έχω πάρει και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ένας επιθετικός».

-Ποιο πρωτάθλημα θεωρείς δυσκολότερο για έναν ποδοσφαιριστή, το ελληνικό ή το ολλανδικό;

«Το κάθε ένα έχει τη δυσκολία του. Σίγουρα στην Ελλάδα οι άμυνες είναι πιο κλειστές απλά στην Ολλανδία υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με την προοπτική να γίνουν world class. Οι μικρές ομάδες μπορεί να μην έχουν αυτή την αμυντική τακτική που έχουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά ατομικά όλοι οι παίκτες είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Οπότε θεωρώ ότι και τα δύο έχουν τη δυσκολία τους».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags